Στον… αγώνα η Cupra

Πριν λίγες ημέρες η SEAT παρουσίασε την Cupra, την μάρκα με την οποία ανεξαρτητοποιείται το τμήμα των σπορ εκδόσεων των μοντέλων της και πλέον δραστηριοποιείται αυτόνομα.

Δείτε ακόμη: Οδηγός Mercedes A-Class δεν ξέρει ότι είναι προσθιοκίνητη (+video)

Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάστηκε και το Cupra TCR το οποίο αυτομάτως είναι και το πρώτο αγωνιστικό μοντέλο της μάρκας και θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα TCR του 2018.

Όπως είναι φυσικό, το αγωνιστικό μοντέλο θα φέρει το σήμα της νέας μάρκας, ενώ έχει μία σειρά από αλλαγές σχεδιαστικές και αεροδυναμικές που το καθιστούν πιο επιθετικό σε εμφάνιση και ταυτόχρονα πιο αποτελεσματικό στην πίστα, καθώς αυξάνουν την κάθετη δύναμη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις πιο πάνω εικόνες το σύνολο είναι δυναμικό και ξεχωρίζει με τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες του, τα φουσκωμένα φτερά, τη νέα μάσκα και φυσικά την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Διαβάστε επίσης: Μοιραίο λάθος ή τον έκλεισε επίτηδες; (+video)

Το αυτοκίνητο είναι φυσικά εναρμονισμένο με τους κανονισμούς του Πρωταθλήματος TCR, το μοτέρ του είναι 2.0 λτ. TSI με 330 ίππους, τα φρένα είναι της AP Racing, ενώ το συνολικό του βάρος είναι 1.165 κιλά.

Get it on Google Play Download on the App Store