Στρατηγείο έγινε παράδεισος για έως 18 αυτοκίνητα!

Σε όλους αρέσουν τα είδη πολυτελείας, όπως είναι τα σπίτια και στη δική μας περίπτωση τα αυτοκίνητα, ειδικά όταν συνοδεύονται και από τη λέξη «σπορ», κοινώς τα Luxury Sports Cars. Βέβαια δεν γεννήθηκαν όλοι πλούσιοι ή έγιναν στην πορεία, αλλά ακόμα και αυτοί που δεν ξέρουν τι έχουν, δεν παύουν να γοητεύονται και να μπαίνουν συνεχώς στον πειρασμό για να αγοράσουν είδη πολυτελείας.

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε ότι η Lada κατασκεύαζε μοτέρ Wankel;

Ποιος όμως θα φανταζόταν, ότι ένας πρώην στρατιωτικός χώρος θα γινόταν ένα υπερπολυτελές οίκημα, που θα μπορούσε να στεγάσει πολλούς ανθρώπους αλλά και αρκετά οχήματα. Συγκεκριμένα, 12 αυτοκίνητα στον εξωτερικό χώρο, συν άλλα 6 σε κλειστό γκαράζ. Σίγουρα, οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες μιας τέτοιας οικίας δεν θα είχαν κοινά αυτοκίνητα, αλλά μοντέλα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Το Seafield House όπως το ονομάζει η εταιρία F.W Gapp που το πουλάει για 10 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (σημερινή ισοτιμία 11,1 εκ. ευρώ) χτίστηκε τη δεκαετία του 1950 και αναφέρεται ότι ήταν μια στρατιωτική αποθήκη από τον Ψυχρό Πόλεμο. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο διοίκησης, δεδομένου ότι οι τσιμεντένιοι τοίχοι του έχουν πάχος 1,5 μέτρα (!), καθώς και ειδικό σύστημα εξαερισμού για τη προστασία από βόμβες και χημικά όπλα. Για πολλά χρόνια όμως, το κτήριο αυτό έμεινε εγκαταλελειμμένο, έως ότου το αναλάβει και το μεταμορφώσει πλήρως ο αρχιτέκτονας Dan Smith από το Λονδίνο.

Δείτε ακόμα: Αγροτικό Toyota Land Cruiser παντός εδάφους

Εκτός όμως από τα έως 18 αυτοκίνητα που μπορεί να φιλοξενήσει, διαθέτει τεράστιους χώρους και πολυτέλεια σε μια συνολική έκταση 929 τ.μ. Συνολικά, περιλαμβάνει 5 μεγάλες κρεβατοκάμαρες – σουίτες και δύο βεστιάρια, 2 κουζίνες, κινηματογράφο, κλειστή πισίνα και πολλά ακόμα δωμάτια.

Αν κάποιος τύχει να ενδιαφέρεται, βρίσκεται περίπου 13 χιλιόμετρα από το κέντρο του Λονδίνου, σε πολύ ήσυχη περιοχή, χωρίς γείτονες σε κοντινή απόσταση να τους… ενοχλούν. Άλλωστε με τόσο παχιούς τοίχους, φανταζόμαστε ότι στο εσωτερικό του κάτω μέρους θα επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή!

Δείτε ακόμα: Πωλείται Ford Escort 1.4 Ghia του 1991 με 7.000 χλμ.!

Get it on Google Play Download on the App Store