Supercharger V3: Η νέα πρωτοπορία του Elon Musk

Αναμφίβολα ο ιδρυτής της Tesla και της Space X ξεχωρίζει για τις καινοτόμες ιδέες του που σίγουρα θα φέρουν τα πάνω κάτω στο σύγχρονο κόσμο. Τώρα μας συστήνει τον Supercharger V3, τον ταχύτερο φορτιστή στον κόσμο!

Μετά την δημιουργία της Tesla και της Space X, όπου με την τελευταία καινοτόμησε ακόμα μια φορά, γυρίζοντας στη Γη τους προωθητικούς πυραύλους που έστειλε στο διάστημα των Starman, τώρα μας συστήνει τον ταχύτερο φορτιστή στο κόσμο! O Supercharger V3 είναι γεγονός!

Δείτε ακόμη: Kia Stinger GT S τα βάζει με Tesla Model S (+video)

Πρόκειται για τον πλέον προηγμένο ταχυφορτιστή, όπου θα μειώνει τον χρόνο φόρτισης στο μισό σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, παρέχοντας ισχύ 250 kWh. Μάλιστα για το Tesla Model 3, με τη συγκεκριμένη ισχύ θα προσφέρει αυτονομία 120 χλμ. με μόλις 5 λεπτά φόρτισης, ενώ σε 60 λεπτά θα μπορεί να φορτίσει μπαταρίες που θα εξασφαλίζουν συνολική αυτονομία 1.600 χλμ.

Διαβάστε ακόμη: Ένα και μοναδικό Tesla Model S στη Γενεύη;

Σε πρώτη φάση ο Supercharger V3 θα τοποθετηθεί στους σταθμούς φόρτισης της Tesla στην Αμερική, ενώ έως τα τέλη του 2019 θα είναι διαθέσιμος σε 1.400 σημεία σε όλο τον κόσμο. Αρχικά, ο Supercharger V3 θα είναι συμβατός με το Model 3 και στη συνέχεια με τα μοντέλα Model S και Model Χ, αφού αναβαθμιστεί το λογισμικό τους. Η αναβάθμιση είναι αναγκαία για τη χρήση του Supercharger V3, αφού χάρη σε αυτό, θα αναγνωρίζεται η κίνηση του αυτοκινήτου, όπου θα θερμαίνει την μπαταρία ώστε αυτή να βρεθεί στην ιδανική θερμοκρασία για τη βέλτιστη φόρτιση.

Get it on Google Play Download on the App Store