Η συγνώμη της Toyota στους φίλους της

Στην Toyota γνωρίζουν πολύ καλά πως σε κάποια θέματα άργησαν να πάρουν αποφάσεις και έτσι ήρθε η ώρα να… απολογηθούν στους φίλους τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την νέα Supra, η οποία άργησε τόσο πολύ να εμφανιστεί και μάλιστα ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για το μοντέλο παραγωγής, καθώς την είδαμε σε πρωτότυπη αγωνιστική έκδοση.

Δείτε ακόμη: Κόπια της νέας BMW Z4 η νέα Toyota Supra;

Ο αρχιμηχανικός της Toyota λοιπόν, ο κύριος Tetsuya Tada-San θέλησε να ζητήσει από τον αυτοκινητικό κόσμο και ειδικά από τους φίλους της Toyota Supra μία συγνώμη εκ μέρους της εταιρείας, για την καθυστέρησή τους να παρουσιάσουν τη νέα γενιά του μοντέλου. Μάλιστα παραδέχθηκε πως «θα μπορούσαμε να την έχουμε παρουσιάσει πολύ νωρίτερα τη νέα Supra».

Μάλιστα είπε πως το 2012 η Toyota τον έστειλε στην Γερμανία για να συζητήσει με την BMW το ενδεχόμενο συνεργασίας για την εξέλιξη και συμπαραγωγή του μοντέλου. Τελικά οι συζητήσεις ευδοκίμησαν και όπως πλέον ξέρουμε όλοι τα δύο σπορ αυτοκίνητα αν και θα έχουν αρκετές διαφορές θα στηρίζονται στο ίδιο πλαίσιο και θα έχουν και ίδια μοτέρ. Μάλιστα, την ίδια εποχή τότε ήταν υπό εξέλιξη και το GT 86 (βλέπε εικόνα).

Διαβάστε επίσης: Toyota Supra με 1.050 ίππους 300αρίζει σε 800 μέτρα! (+video)

Μήπως τελικά ο κύριος Tada-san θα έπρεπε να ζητήσει για αυτό συγνώμη από τους φίλους της Toyota και ειδικά της Supra και όχι για την καθυστέρηση; Ποια είναι η γνώμη σας;

Get it on Google Play Download on the App Store