Συζυγικό καβγαδάκι έκανε σάντουιτς Porsche και Ferrari!

Οι διαπληκτισμοί εντός αυτοκινήτου εκτός από άβολες καταστάσεις, είναι και εν δυνάμει επικίνδυνες. Πέρα από τον αποπροσανατολισμό του οδηγού και τη διατάραξη της ψυχικής του διαύγειας, τα νεύρα στο τιμόνι μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ άσχημη κατάληξη. Ή, όπως έμαθε ένα ανδρόγυνο στην Κίνα, πολύ ακριβή.

Σύμφωνα με εγχώρια δημοσιεύματα μια γυναίκα που οδηγούσε την 3άρα των φωτογραφιών, διαπληκτίστηκε με το σύζυγό της και «κάρφωσε» την BMW πάνω σε μια Ferrari GTC4 Lusso! Η οποία στη συνέχεια έπεσε πάνω στην Porsche 918 Spyder, που βλέπουμε παρκαρισμένη δίπλα της. Μια Mercedes C-Class στάθηκε τυχερή, καθώς η κολώνα του πάρκινγκ την προστάτευσε από το μεγαλύτερο μέρος της σύγκρουσης, με την Porsche να χτυπά ελαφρώς την πίσω πόρτα. Προς αποφυγή παρερμηνεύσεων, δεν ήταν κάποιο supercar του άντρα της και το εμβόλισε από αντίδραση. Αμφότεροι ήταν μέσα στη Σειρά 3, με τη σύζυγο στο τιμόνι. Ως φαίνεται, έχασε την ψυχραιμία της και εν βρασμώ ψυχής έστειλε την BMW (να υποθέσουμε με ασφάλεια πως ανήκει στον άντρα της) πάνω στις Ferrari και Porsche.

Μάλιστα αναφέρεται πως χτύπησε κι άλλα αυτοκίνητα, όπως επικυρώνουν τα σημάδια στο πίσω μέρος της BMW. Τα αίτια για το συζυγικό αμόκ δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν το αυτοκίνητο έχει το όνομα του ανδρός στην άδεια, τα «συγκρουόμενα» που έπαιξε η γυναίκα έπιασαν τόπο…

Get it on Google Play Download on the App Store