Τα αυτοκίνητα που κρατάνε περισσότερο οι ιδιοκτήτες τους

Σύμφωνοι! Οι περισσότεροι από εμάς κρατάμε τα αυτοκίνητό μας περισσότερο από ότι θα θέλαμε, αφού η ανάγκη μας κάνει να μην μπορούμε να τα αλλάξουμε με ένα καινούργιο. Παρόλα αυτά όμως, υπάρχουν και οι ιδιοκτήτες που κρατάνε το αυτοκίνητό τους επειδή τους αρέσει και δεν τα αλλάζουν ακόμη και μετά από μία δεκαετία, ενώ θα μπορούσαν.

Δείτε ακόμη: Οι Γερμανοί ψηφίζουν Toyota Corolla

Έγινε μάλιστα μία σχετική έρευνα, η οποία εστίασε ακριβώς σε αυτούς τους ιδιοκτήτες που κρατάνε τα αυτοκίνητά τους περισσότερο, αναδεικνύοντας τα μοντέλα τα οποία έχουν τους πιο πιστούς (ας τους χαρακτηρίσουμε έτσι) ιδιοκτήτες. Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε στις Η.Π.Α. από το «iseecars» και εμείς συγκεντρώσαμε τα 10 αυτοκίνητα με τους πιο πιστούς ιδιοκτήτες, τα οποία έχουν φυσικά και ευρωπαϊκή παρουσία.

Στην 10η θέση βρίσκεται το Lexus RX με το 19,7% των αγοραστών του να το κρατά για μία δεκαετία. Μάλιστα πιο ικανοποιημένοι είναι οι κάτοχοι του RX 330. Στην 9η θέση βρίσκεται το Mazda Tribute. Το μεγάλο SUV της ιαπωνικής μάρκας, άγνωστο σε εμάς λόγω της απουσίας της από τη χώρα μας, το κρατά μία δεκαετία το 19,8% των αγοραστών του.

Στην 8η θέση βρίσκεται το Hyundai Tucson πρώτης γενιάς με το 20% των ιδιοκτητών του να ζει μαζί του μια δεκαετία, ενώ στην 7η θέση είναι το Subaru Outback με ποσοστό 20,4% των ιδιοκτητών του να συμβιώνει μαζί του για μία δεκαετία τουλάχιστον. Στην έκτη θέση είναι το Lexus LS, η λιμουζίνα της ιαπωνικής μάρκας.

Και μπαίνουμε στην τελική πεντάδα. Εκεί συναντάμε στην πέμπτη θέση το Toyota Corolla με το 21,5% των ιδιοκτητών της να περνά μαζί της μία δεκαετία, ενώ στην τέταρτη θέση έχουμε το Subaru Forester με το αντίστοιχο ποσοστό να είναι στο 22,9%. Στην… χαμηλότερη θέση του βάθρου βρίσκεται το Toyota RAV4 με 28,2% των ιδιοκτητών του να είναι μαζί του μια δεκαετία, ενώ στην δεύτερη θέση με τους πιο… πιστούς ιδιοκτήτες συναντάμε το Toyota Prius με ποσοστό 28,5%.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία του Honda NSX σε ένα video

Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι το Honda CR-V με το 28,6% των ιδιοκτητών του να περνά τουλάχιστον 10 χρόνια μαζί του και να δηλώνουν υπερευχαριστημένοι. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πρώτο ευρωπαϊκό αυτοκίνητο στην σχετική λίστα βρίσκεται στην 41η θέση και είναι το Volvo XC70.

Get it on Google Play Download on the App Store