Τα «λιοντάρια» της Peugeot πάνε Κρήτη

Νέα μοντέλα της Peugeot αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα – εγγυημένα μεταχειρισμένα της, θα επισκεφθούν την Κρήτη, για να βρεθούν κοντά στους υποψήφιους, μελλοντικούς αγοραστές τους. Από τις 23 Απριλίου έως το τέλος Μάιου, το Peugeot Champions Tour θα γυρίσει όλη την Κρήτη και θα δώσει στο κοινό την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Peugeot 208 1.2 PureTech 110 EAT6

Οι ενδιαφερόμενοι που θα βρεθούν στους νομούς της Κρήτης κατά την διάρκεια του Peugeot Champions Tour, θα δουν από κοντά και θα οδηγήσουν τα νέα Peugeot 108, 208, 301, 308, 2008 και 3008. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις σπορ εκδόσεις 208 GTi και 308 GTi, καθώς και το ολοκαίνουριο SUV, το Peugeot 5008.

Παράλληλα θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα, με την σφραγίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας θα είναι διαθέσιμο για να την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου της Peugeot αλλά και για την διαμόρφωση ενός προγράμματος απόκτησης που θα ταιριάζει απόλυτα στις δυνατότητές τους για μία εμπειρία αγοράς χωρίς άγχος.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 S&S

Το Peugeot Champions Tour θα έχει ως αφετηρία του στη μεγαλόνησο τα Χανιά, με τη συμμετοχή του επίσημου διανομέα της μάρκας, Peugeot ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Α.Ε., και θα παραμείνει εκεί από τις 23 έως τις 30 Απριλίου. Θα ακολουθήσει το Ρέθυμνο, από 1η έως και 8 Μαΐου, το Ηράκλειο από 9 έως και 16 Μαΐου και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στον Άγιο Νικόλαο από τις 17 έως και τις 25 Μαΐου.

Get it on Google Play Download on the App Store