Ταξίδεψε 10.000 χλμ. για Ferrari κι αυτή πήρε φωτιά (+video)

Ένας υποψήφιος αγοραστής διαπίστωσε τι εστί ρεσιτάλ γκαντεμιάς, όταν το διηπειρωτικό του ταξίδι για την αγορά μιας Ferrari F355 κατέληξε σε στάχτες και αποκαΐδια.

Ο Tarek Salah ήθελε απεγνωσμένα να προσθέσει στη συλλογή του την τελευταία Ferrari με pop-up φωτιστικά σώματα, αλλά και μια τετράτροχη δημιουργία με έναν εκ των πλέον καλλίφωνων κινητήρων στα χρονικά της αυτοκίνησης. Η αναζήτηση για την ιδανική F355 σταμάτησε στη Μασσαλία, παρότι ο ίδιος διαμένει στο Λος Άντζελες. Κανένα πρόβλημα, καθώς αφενός τα χρήματα δεν ήταν πρόβλημα, οπότε μια βόλτα στις ομορφιές της Γαλλίας πριν και μετά την αγορά του αυτοκινήτου, θα ήταν ένα εξαιρετικό αγχολυτικό. Τα πράγματα, ωστόσο, μόνο χαλαρωτικά δεν εξελίχθηκαν.

Ενόσω υποψήφιος αγοραστής και πωλητής έκαναν ανέμελοι το test drive τους, η ασημί F355 GTB άρχισε να εκδηλώνει τη δυσαρέσκειά της με καπνούς. Όπου υπάρχουν, γνωρίζουμε πως εμφιλοχωρεί και πυρκαγιά. Η F355 είναι σεσημασμένη για το συγκεκριμένο πρόβλημα, έχοντας ανακληθεί 4 φορές από το Μαρανέλο. Ούτως ή άλλως, οι αυταναφλέξεις Ferrari δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ο Salah υποστηρίζει πως σύμφωνα με το βιβλίο σέρβις, είχαν αντικατασταθεί όλα τα εξαρτήματα (κύκλωμα τροφοδοσίας) που περιλαμβάνονταν στα προγράμματα ανάκλησης. Παρόλα αυτά, η φωτιά ξεκίνησε από το μηχανοστάσιο (πιθανόν από διαρροή υγρού της υδραυλικής υποβοήθησης – άλλο μεγάλο πρόβλημα των F355).

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Αμερικανοαιγύπτιος, καθώς ναι μεν ταξίδεψε άδικα 9.700 χλμ. για να αποκτήσει αυτοκίνητο, όμως η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του test drive και τον γλίτωσε από μια τραγική αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store