Τέλειο VW Golf R32 του 2006 με 27.172 χλμ.

Το Golf R32 αποτελούσε το κορυφαίο μικρομεσαίο μοντέλο της Volkswagen, το οποίο μέχρι και στην 5η γενιά του εφοδιαζόταν με τον VR6 κινητήρα. Έπειτα, στο Golf R το μηχανικό αυτό σύνολο αντικαταστάθηκε από τον πιο δυνατό 2.0 TSI, όμως δεν παύει να έχασε τους 2 κυλίνδρους που έκαναν τη διαφορά στον ήχο. Σήμερα τα Golf R32 που πωλούνται και βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, χωρίς μετατροπές και με λίγα χιλιόμετρα είναι λίγα.

Δείτε ακόμη: Ποιο ήταν το πρώτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη;

Ένα από αυτά είναι και το εικονιζόμενο VW Golf R32 του 2006, το οποίο έχει διανύσει μόλις 27.172 χιλιόμετρα και το είχε ένας κάτοχος. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, χωρίς φθορές στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, ενώ σύμφωνα με την αγγελία δεν το έχει ακουμπήσει βροχή!

Την κίνηση του Golf R32 αναλαμβάνει το 6κύλινδρο μοτέρ των 3.2 λτ. ισχύος 250 ίππων και 320 Nm ροπής, το οποίο σε συνδυασμό με το 6τάχυτο DSG κιβώτιο και την τετρακίνηση προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 248 χλμ./ώρα.

Ο εξοπλισμός του είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει ESP, 6 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, κλιματισμό, αισθητήρες φωτός – βροχής, ζάντες αλουμινίου, ενσωματωμένο συναγερμό, φιμέ τζάμια, προβολείς xenon, ηλιοροφή, προβολείς ομίχλης, κλπ.

Δείτε ακόμη: Αυτοκίνητα με πρωτοποριακούς ντίζελ κινητήρες

Αυτό το μοναδικό Golf R32 πωλείται από στην τιμή των 32.500 ευρώ, τα οποία σίγουρα δεν είναι λίγα, όμως πρόκειται για ένα σπάνιο πλέον αυτοκίνητο, που μοιάζει λες και δεν το έχει αγγίξει ο χρόνος.

Get it on Google Play Download on the App Store