Τέλη του έτους έρχεται το νέο VW Golf!

Αυτό πιστεύει κι ο CEO της γερμανικής μάρκας, κ. Herbert Diess, ο οποίος είναι βέβαιος πως τα πρώτα VW Golf 8ης γενιάς θα βρουν τους ιδιοκτήτες τους στα τέλη του 2019.

Η VW θέλει να επιταχύνει το λανσάρισμα του δημοφιλούς μοντέλου, παρά τα τελευταία δημοσιεύματα που έκαναν λόγω για ένα πρόβλημα στο λογισμικό του, που αφορούσε την αυτόματη αναβάθμιση ορισμένων συστημάτων του και πιο συγκεκριμένα με την απαίτηση για περισσότερα μέσα ασφάλειας για περαιτέρω θωράκισή του από τους hackers.

Δείτε ακόμη: Γυμνό VW Golf όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

To πρόβλημα αυτό μετέθετε την άφιξη του νέου Golf για τον Φεβρουάριο του 2020, όμως ο κ. Diess, ανέφερε ότι το λανσάρισμα θα γίνει κανονικά στα τέλη του 2019, με την ομάδα εξέλιξης να δουλεύει σε φρενήρεις ρυθμούς. Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άντρας της VW δήλωσε: «Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβουμε τη προθεσμία που έχουμε να παραδώσουμε τα πρώτα VW Golf μέχρι τα τέλη της χρονιάς». Το αειθαλές γερμανικό μικρομεσαίο, αναμένεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων γενιών του και για το λόγο αυτό θα φέρει πλούσιο εξοπλισμό, όντας μάλιστα και τεχνολογικά προηγμένος.

Διαβάστε επίσης: Χρόνια πολλά VW Golf!

Στο εσωτερικό αναμένεται να ξεχωρίζουν οι δυο μεγάλες οθόνες, η μια για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων κι άλλη για τον έλεγχο του συστήματος ψυχαγωγίας, αλλά και λοιπών παραμέτρων του αυτοκινήτου. Ενδιαφέρον έχουν και οι μακρόστενοι αεραγωγοί, με αυτόν στην πλευρά του συνοδηγού να εκτείνεται μέχρι το τέλος του ταμπλό, οι οποίοι δανείζονται επιρροές από το αντίστοιχο μοτίβο του Passat και αρκετών Audi, με το τιμόνι να παρουσιάζεται flat bottomed. Πέρα από τις εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και φυσικού αερίου, το νέο VW Golf θα προσφέρεται και με μια καινούρια ήπια υβριδική έκδοση, ενώ η ηλεκτρική αυτονομία της plug-in έκδοσης αναμένεται να αυξηθεί από τα 50 στα 80 χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store