Τέλος τα κυκλικά όργανα στα BMW

Όλα κάποτε τελειώνουν και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να μας αποχαιρετήσουν και τα κυκλικά όργανα στους πίνακες οργάνων των BMW. Και αυτό γιατί σύμφωνα με αυτά που μας δείχνουν οι πιο πρόσφατες εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων που ετοιμάζει η BMW, είναι πολύ διαφορετικός από ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη: Νέα BMW M2 Competition με 410 ίππους (+videos)

Η γερμανική μάρκα λοιπόν, παρουσίασε τις πρώτες εικόνες από το νέο, πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων της, ο οποίος το πιθανότερο είναι πως θα κάνει πρεμιέρα στη νέα BMW Z4, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξής της. Μάλιστα ο νέος πίνακας οργάνων συνοδεύεται και από νέο λειτουργικό σύστημα, το Operating System 7.0, το οποίο θα ελέγχεται φυσικά από το iDrive.

Ο πίνακας οργάνων της BMW βάζει τέλος στα κυκλικά όργανα που μας είχε συνηθίσει η βαυαρική μάρκα, ενώ μπορεί να παραμετροποιηθεί και να αλλάξει τις ενδείξεις του, αναλόγως με την επιθυμία του οδηγού αλλά και το οδηγικό προφίλ που έχει επιλεχθεί (σπορ, οικονομικό κλπ.).

Διαβάστε επίσης: Εκατομμύρια για σπάνια BMW διάσημου Έλληνα!

Μένει να δούμε και video από το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων που έχει ετοιμάσει η BMW, ο οποίος μελλοντικά θα υιοθετηθεί από όλα τα μοντέλα της, ακόμη και τα πιο προσιτά.

Get it on Google Play Download on the App Store