Tesla Model 3 τράκαρε με περιπολικό!

Ένα Tesla Model 3, έχοντας σε λειτουργία το Autopilot, έπεσε πάνω σε δυο οχήματα, εκ των οποίων το ένα ήταν περιπολικό. Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στο Connecticut, όπου το περιπολικό είχε μεταβεί για βοήθεια ενός ακινητοποιημένου οχήματος στην αριστερή λωρίδα.

Δείτε ακόμα: Κόντρα έλξης Tesla Cybertruck VS Ford F-150 (+video)

Τα όργανα της τάξης, είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όπως τα φώτα έκτακτης ανάγκης, αλλά παρόλα αυτά το Tesla έπεσε στο πίσω μέρος του περιπολικού και εν συνεχεία στο ακινητοποιημένο όχημα. Μετά τη σύγκρουση το Model 3 συνέχιζε να κινείται σε αργό τέμπο, μέχρι που ακινητοποιήθηκε αρκετά μέτρα από το συμβάν. Όπως δήλωσε ο οδηγός του πολυτελούς μοντέλου είχε ενεργοποιήσει την λειτουργία του αυτόματου πιλότου, ώστε να μπορεί να ελέγξει το σκύλο του, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα. Ευτυχώς, κανείς εμπλεκόμενος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο οδηγός του Model 3 κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη οδήγηση, με την αστυνομία να σχολιάζει ότι το περιστατικό θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο σοβαρό.

Διαβάστε επίσης: Σε Tesla Model 3 ήρθε η κολώνα… σφοντύλι!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μοντέλα της Tesla είχαν εμπλοκή σε ατύχημα λόγω του αυτόματου πιλότου και για το λόγο αυτό το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των Η.Π.Α., ξεκίνησε έρευνα σχετικά με τα ατυχήματα που σχετίζονται με την λειτουργία του Autopilot.

Get it on Google Play Download on the App Store