Tesla θέλει πολύ να γίνει Honda Civic!

Αυτή την στιγμή, και γενικότερα τα τελευταία 3 τουλάχιστον χρόνια, δεν υπάρχει πιο «καυτό» όνομα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την Tesla. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα της, το Model 3, ήδη καταρρίπτει ρεκόρ πωλήσεων για την κατηγορία και οδεύει με γοργό και σταθερό βήμα προς το μέλλον. Όμως για κάποιους, αυτό το μέλλον προδιαγράφεται πολύ ήσυχο και οδηγικά αποστειρωμένο.

Δείτε ακόμα: Tesla…S2000 καίει λάστιχο (+video)

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορεί να απολαμβάνουν περίσσεια ισχύος από το ρελαντί και μηδενικές εκπομπές ρύπων, όμως η έλλειψη ήχου και γενικότερου «δράματος» στις επιταχύνσεις στερεί μεγάλο κομμάτι από την οδηγική συγκίνηση. Ιδανικά θα συνδυάζαμε το γκάζι ενός Model 3 με τον ήχο των παλιών Honda, τα οποία είχαν το αξέχαστο VTEC να ορίζει την ύπαρξή τους. Ένας κάτοχος του αμερικανικού σεντάν αποφάσισε να κάνει πράξη το όραμα, τουλάχιστον από πλευράς αυτοκόλλητων και σημάτων.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το Honda Civic κάνει το 0-100 σε 2 δλ! (+video)

Και εγένετο ηλεκτρικό Honda Civic, με τα διακριτικά του ιαπωνικού μικρομεσαίου να δεσπόζουν στο πίσω μέρος και το αυτοκόλλητο «VTEC» στις πόρτες, να ταξιδεύει το υπερσύγχρονο Tesla στις εποχές του Civic VTi.

Get it on Google Play Download on the App Store