Corolla και Tesla τράκαραν με… αεροπλάνο

Φαντάζεστε να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας ανέμελοι στον δρόμο και ξαφνικά να τρακάρετε με… αεροπλάνο; Αυτό ακριβώς το σενάριο, που μοιάζει εξαιρετικά σπάνιο έγινε πραγματικότητα και το βίωσαν οι οδηγοί Tesla Model X και ενός Toyota Corolla, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στο Τέξας.

Δείτε ακόμη: Toyota Yaris GRMN ρίχνει καρότσες σε Renault Clio R.S. (+video)

Εξαιτίας κάποιου προβλήματος το οποίο παρουσιάστηκε στο μονοκινητήριο ελικοφόρο Cessna, ο πιλότος του αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις ο δρόμος είναι μία καλή εναλλακτική περίπτωση αν δεν υπάρχει κάποιο άλλο σημείο, προκειμένου να εξυπηρετεί για προσγείωση. Έτσι και έγινε, μόνο που τελικά το αεροπλάνο έπεσε επάνω σε άλλα αυτοκίνητα.

Τη μεγαλύτερη ζημιά την έπαθε το εικονιζόμενο Tesla Model X, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός, ο οποίος τελικά δεν είχε παρά μικροτραυματισμούς. Ζημιές υπέστη και το Corolla, όμως ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες δεν χτύπησε σοβαρά. Από την άλλη, ο πιλότος του αεροπλάνου είχε πιο σοβαρά τραύματα, χωρίς πάντως να κινδυνεύει η υγεία του.

Διαβάστε επίσης: Πώς τα κατάφερε το νέο Suzuki Jimny στα crash tests; (+video)

Το περιστατικό κέντρισε το ενδιαφέρον ακόμη και του Elon Musk, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Get it on Google Play Download on the App Store