Tesla βυθίστηκε και πουλήθηκε την επόμενη μέρα!

Κάποια αυτοκίνητα δεν πουλιούνται με τίποτα. Τα βάζουν οι ιδιοκτήτες τους στις αγγελίες και περιμένουν, περιμένουν, αλλά τίποτα. Κάποια άλλα, ωστόσο, έχουν τέτοια μεταπωλητική αξία, ώστε φεύγουν ακόμα κι αν είναι πλημμυρισμένα! Τρανό παράδειγμα αυτό το Tesla Model X, που τη μια μέρα πήγε στον πάτο ποταμού και την άλλη άλλαξε κάτοχο!

Το μπλε Model X κατέληξε στον πυθμένα του Δούναβη, έπειτα από αδικαιολόγητη βόλτα που έκανε μόνο του σε προκυμαία, στη Βουδαπέστη. Πιθανότερη αιτία να ήταν η αμέλεια του οδηγού, ο οποίος λογικά δεν έβαλε το κιβώτιο στο «P» όταν το άφησε. Όπως και να ‘χει, το ηλεκτρικό SUV βρέθηκε να κάνει βουτιά στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Ο ιδιοκτήτης κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική, αλλά όπως ήταν λογικό το αυτοκίνητο δεν άργησε να βυθιστεί τελείως. Οι πυροσβέστες το ανέσυραν μεν, αλλά καταλαβαίνουμε πως το νερό προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο κινητήριο σύνολο και τα ηλεκτρονικά, ιδίως αφού μιλάμε για ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Αυτό που είναι κάπως δύσκολο να συλλάβει ο νους, εντοπίζεται στην επόμενη μέρα. Σύμφωνα με ουγγρικά δημοσιεύματα, ο άτυχος και απρόσεκτος κάτοχος του Tesla κατάφερε να βρει αγοραστή για το εν πολλοίς κατεστραμμένο αυτοκίνητό του μόλις μια μέρα μετά! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάνουν λόγο για τιμή πώλησης στα 22.000 ευρώ! Ποιος και γιατί έδωσε πάνω από 20.000 ευρώ για ένα Model X, όπου σχεδόν τίποτα δεν λειτουργεί, ουδείς γνωρίζει. Προφανώς κάποια κομμάτια σώζονται για ανταλλακτικά (το αμάξωμα, για παράδειγμα), αλλά και πάλι μιλάμε για το «Μεγάλο Παζάρι».

Get it on Google Play Download on the App Store