Θα δούμε και Suzuki Jimny Cabrio;

Το Suzuki Jimny μας έχει απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι ένα δημοφιλές μοντέλο στην ελληνική αγορά, με το κοινό να το εμπιστεύεται εδώ και δεκαετίες. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε τη νέα του γενιά, χωρίς όμως να λέει τίποτα παραπάνω για άλλο αμάξωμα εκτός από το τρίθυρο με το οποίο έκανε πρεμιέρα.

Δείτε ακόμη: «Πρώτοι αγρότες» οι Έλληνες!

Αυτό όμως δεν εμπόδισε καθόλου τον ανεξάρτητο σχεδιαστή X-Tomi να δημιουργήσει ψηφιακά το Suzuki Jimny Cabrio, το οποίο μπορούμε να δούμε και στην πιο πάνω εικόνα. Εξάλλου η φημολογία είναι έντονη για το συγκεκριμένο μοντέλο και σίγουρα για την Suzuki δεν θα είναι δύσκολο να… αφαιρέσει την οροφή από το αυτοκίνητο και να το παρουσιάσει και σε μία ανοικτή εκδοχή του.

Διαφορές στην εμφάνιση του μοντέλου δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες, κάτι που είναι παραπάνω από λογικό. Μόνο η απουσία οροφής θα το καθιστά διαφορετικό, ενώ θα υπάρχει και μπάρα για την βέλτιστη ακαμψία του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το VW Passat facelift

Από την άλλη, οι εκδόσεις του θα είναι ίδιες με αυτές του τρίθυρου Jimny, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε κάτω από το καπό του μάλλον τον τούρμπο 1.0 λτ. BoosterJet και τον ατμοσφαιρικό 1.2 λτ. Μένει να δούμε αν τελικά οι Ιάπωνες της Suzuki πάρουν τη μεγάλη απόφαση και το παρουσιάσουν και ως κάμπριο το νέο Suzuki Jimny.

Get it on Google Play Download on the App Store