Θα θέλατε να επιστρέψει έτσι το Skoda Rapid;

Οι σχετικά μέτριες πωλήσεις που σημείωσε το Skoda Rapid κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ανάγκασαν τη Skoda να σταματήσει την παραγωγή του στις δυτικές αγορές, φέρνοντας στο προσκήνιο το σαφώς καλύτερο Skoda Scala.

Παρόλα αυτά το Rapid εξακολουθεί όμως να πωλείται σε συγκεκριμένες αγορές, όπως για παράδειγμα της Ρωσίας, όπου βρίσκεται στην παραγωγή από το 2014 και το 2020 αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο μοντέλο.

Δείτε ακόμα: Νέα Skoda Octavia: Όλα όσα γνωρίζουμε

Μέχρι και αυτή τη στιγμή, η Skoda δεν έχει ανακοινώσει τίποτε επίσημο για το νέο μοντέλο, πέρα από το γεγονός ότι το χαρακτήρισε «το νέο Rapid». Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Rapid, θα διακρίνεται με τη μοντέρνα εμφάνισή του, θα διαθέτει ισορροπημένες αναλογίες, με το εμπρόσθιο μέρος να θυμίζει το Scala και να ξεχωρίζει με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, αλλά κι από την εξάγωνη μάσκα του. Κρίνοντας από το σχέδιο που ήρθε στη δημοσιότητα, αν ακολουθηθεί ο συγκεκριμένος σχεδιασμός, τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε με ένα εκτεταμένο facelift του Rapid, μέχρι να αποφασίσει η τσέχικη μάρκα να φέρει το εντελώς νέο μοντέλο του στην συγκεκριμένη αγορά.

Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμο στη χώρα μας το νέο Skoda Kamiq (+τιμές)

Όπως κι αν έχει πάντως κάθε απορία θα μας λυθεί εντός των προσεχών μηνών, όπου το ανανεωμένο Rapid θα παρουσιαστεί στα τέλη του έτους με κάθε επισημότητα στην Ρωσική αγορά, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Kaluga, που βρίσκεται 150 χλμ., νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Get it on Google Play Download on the App Store