Θα θέλατε την Alfa Romeo Tonale ως Coupe SUV;

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από τότε που η Alfa Romeo μας παρουσίασε την πολύ-αναμενόμενη Tonale, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους ανεξάρτητους σχεδιαστές να δημιουργήσουν μια coupe SUV εκδοχή της.

Αρχικά η X-Tomi Design εμφάνισε ένα ανεπίσημο, αλλά καθόλα πειστικό σκίτσο της GTA εκδοχής της Tonale, μια ημέρα μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του μικρού crossover της Alfa Romeo. Αυτή τη φορά η X-Tomi Design ασχολήθηκε και πάλι με την Tonale, μεταμορφώνοντάς την σε ένα coupe SUV. Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το τελικό αποτέλεσμα να είναι υπεράνω κριτικής. Αν κι εφόσον η ιταλική μάρκα αποφασίσει να δημιουργήσει την Tonale Coupe, τότε οι premium αντίπαλοί της, όπως η BMW X4 ή η Mercedes GLC Coupe θα έχουν ένα δύσκολο έργο να φέρουν εις πέρας.

Ενώ το εμπρόσθιο τμήμα δεν έχει διαφοροποιηθεί συγκριτικά με την Tonale παραγωγής, εν τούτοις το οπίσθιο τμήμα είναι εξαιρετικά έντονο, με τα πίσω παράθυρά να «σβήνουν» γλυκά προς το πλαίσιο της πόρτας. Αν και η X-Tomi Design δεν μας παρουσίασε αναλυτικά το πως είναι το πίσω τμήμα της coupe Tonale, ωστόσο αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε από το προφίλ είναι πως το «τελείωμα» θα είναι εξίσου δυναμικό, όπως και ο υπόλοιπος χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Με σχεδόν κάθε premium κατασκευαστή να έχει ένα coupe SUV στη γκάμα του, οι πιθανότητες θέλουν την Alfa Romeo να μην ξεφεύγει από αυτή την πεπατημένη. Τώρα αν όντως θα γίνει πράξη η SUV Coupe Tonale είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει και η Alfa Romeo προς το παρόν κρατά τα χαρτιά της κλειστά σχετικά με τη μελλοντική της γκάμα. Επιβεβαίωσε μόνο πως σκοπεύει να κατασκευάσει την γρήγορη Quadrifoglio έκδοση της Tonale, με την τελική απόφαση όμως να λαμβάνεται στα τέλη του 2022.

Get it on Google Play Download on the App Store