Θα θέλατε έτσι τη μελλοντική Alfa Romeo Giulia;

Ανέκαθεν τα μοντέλα της ιταλικής μάρκας ξεχώριζαν για το έντονο σχεδιαστικό τους ταμπεραμέντο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τόσο του αγοραστικού κοινού, όσο και άλλων σχεδιαστών που πειραματίζονταν με νέα εναλλακτικά σχέδια.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τίποτε προς το παρόν για την επόμενη γενιά της Alfa Romeo Giulia, εν τούτοις όμως ένας Ρώσος σχεδιαστής με δυο σκίτσα μας αποκαλύπτει το πώς οραματίζεται το μέλλον του ιταλικού μοντέλου.

Δείτε ακόμα: Ονειρεμένη αναβίωση της Alfa Romeo Montreal

Η Alfa Romeo σκοπεύει να ανανεώσει το premium σεντάν της, αλλά μέχρι να πάρουμε επίσημα σκίτσα, ο Kostur Alexandr φροντίζει να βάλει φωτιά στη φαντασία μας. Ο Kostur, φαίνεται πως έχει αρκετές επιρροές από την Alfa Romeo 166, η οποία μεσουρανούσε την προηγούμενη δεκαετία, όντας το κορυφαίο σεντάν μοντέλο της Alfa Romeo. Με βάση τα σκίτσα του Ρώσου σχεδιαστή φαίνεται πως συνδυάζει έναν συμπαγή σχεδιασμό με πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός, όσο και πίσω.

Ειδικότερα τα πίσω φωτιστικά εκτείνονται αρκετά, φτάνοντας στο λογότυπο της μάρκας που βρίσκεται στο μέσο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Γενικότερα, ο Kostur συνδυάζει εξαιρετικά τις δυναμικές ακμές του αμαξώματος, με τις όμορφες καμπύλες, δημιουργώντας έτσι ένα εξαιρετικά premium όσο και σπορ αμάξωμα. Υπομονή μέχρι τα επίσημα σκίτσα της Alfa Romeo για να δούμε πως θα μας έρθει η νέα Giulia!

Διαβάστε επίσης: H Alfa Romeo 147 GTA ήταν το πρώτο σύγχρονο hot hatch

Get it on Google Play Download on the App Store