Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Άλλη μία μακάβρια προσθήκη είχαμε στην ατελείωτη λίστα με τα θύματα του «ακήρυχτου πολέμου», στο πεδίο μάχης που αποκαλούμε «ελληνικοί δρόμοι».

Σήμερα το πρωί, ένας 47χρονος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητου που οδηγούσε προσέκρουσε σε βανάκι σήμανσης της «Νέας Οδού», στο 38ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία και στο ύψος της εξόδου για Ωρωπό.

Διαβάστε ακόμα: Τράκαρε τη Mercedes της με άλογο στην Ηλεία

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε στο πίσω μέρος του βαν, τραυματίζοντας ελαφρά και έναν εργάτη που βρισκόταν στο σημείο. Το αυτοκίνητο της «Νέας Οδού» ήταν επιφορτισμένο με την σήμανση του οδοστρώματος -φέροντας την ανάλογη φωτεινή πινακίδα –, προειδοποιώντας την επερχόμενη κίνηση για έργα που πραγματοποιούνταν μπροστά.

Οι Αρχές δεν έχουν καθορίσει ακόμα τα αίτια του δυστυχήματος, όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος δεν επιβράδυνε καθόλου πριν τη σύγκρουση, ενδεχομένως γιατί δεν είχε αντιληφθεί εγκαίρως ότι πραγματοποιούνταν έργα. Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του άτυχου οδηγού από την άμορφη μάζα των σιδερικών, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Έρευνα για το περιστατικό και προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, διενεργεί το Β΄Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Get it on Google Play Download on the App Store