«Θύμα» του κορωνοϊού η πρεμιέρα του Fast & Furious 9

Η νέα επιδημία που πλήττει τον πλανήτη, πέρα από την απειλή της δημόσιας υγείας, έχει τρομερές συνέπειες και στην οικονομία κάθε χώρας. Όμως τώρα, ο κορονοϊός θα στεναχωρήσει τους φίλους της ταινίας Fast and Furious 9.

Κι αυτό γιατί οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να καθυστερήσουν την πρεμιέρα της κατά ένα χρόνο!

Δείτε ακόμα:Έτσι είχαν φθηνά αυτοκίνητα στο Fast and Furious (+video)

Πιο συγκεκριμένα η Universal Pictures ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία της ταινίας «Fast & Furious 9» θα μετατεθεί για το 2021. Η εταιρεία δεν διευκρίνισε τους λόγους, όμως η απόφαση αυτή ελήφθη εν μέσω πολλών αναβολών άλλων ταινιών λόγω της πανδημίας. Η ταινία είχε προγραμματιστεί για τον Μάιο του 2020, αλλά η νέα ημερομηνία που ορίστηκε είναι στις 2 Απριλίου 2021. Η αναβολή δεν εξέπληξε το κοινό, μιας και η αρχή είχε γίνει με την νέα ταινία του James Bond, «No Time to Die», η οποία θα προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Μια δημοπρασία…Fast and Furious!

Αναλογιζόμενοι το γεγονός πως η Universal είχε κάνει έντονες προωθητικές ενέργειες για την νέα ταινία, η ζημιά θα είναι μεγάλη. Βέβαια από την άλλη η Κίνα είναι μια χώρα που έχει αγκαλιάσει την συγκεκριμένη σειρά ταινιών, όπου με τα σημερινά δεδομένα και τους αποκλεισμούς οι φαν της ταινίας δεν θα μπορούσαν να την απολαύσουν. Η προηγούμενη ταινία με τον τίτλο The Fate of the Furious έφερε στα ταμεία 350 εκατομμύρια ευρώ, 148 παραπάνω από το τζίρο που έκανε στους κινηματογράφους της Αμερικής.

Get it on Google Play Download on the App Store