Τι λάθος υπάρχει σε αυτή την αγγελία;

Αγγελίες με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα υπάρχουν χιλιάδες στο διαδίκτυο και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που ψάχνει θα βρει το μοντέλο που θέλει. Σημαντικό ρόλο παίζουν οι φωτογραφίες μαζί με την περιγραφή. Για να είναι πιο ελκυστική η αγγελία θα πρέπει το αυτοκίνητο να είναι φωτογραφισμένο εξωτερικά και στο εσωτερικό, όπως και να αναφέρονται όλες οι αληθινές λεπτομέρειες.

Σχετικά με το Ford Puma, όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει μεταχειρισμένο, οι επιλογές είναι αναμενόμενα λίγες. Ακόμα πιο ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις των Puma με ντίζελ κινητήρα, αφού στο γνωστό site των μεταχειρισμένων υπάρχουν μόνο 4 διαθέσιμα. Από αυτά το εικονιζόμενο είναι το πιο καινούργιο και με τα λιγότερα χιλιόμετρα. Ταξινομήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 και έκτοτε το οδόμετρό του έχει γράψει 3.000 χιλιόμετρα.

Για τον οποιοδήποτε λόγο, ο κάτοχός του από το Ηράκλειο της Κρήτης το πουλάει, έναντι του ποσού των 27.000 ευρώ. Αυτό το Puma αποτελεί ένα σπάνιο «εύρημα» όχι μόνο γιατί είναι ουσιαστικά καινούργιο, αλλά και για το λόγο ότι έχει σταματήσει να διατίθεται με τον πετρελαιοκινητήρα. Επίσης, πρόκειται για την πλούσια εξοπλισμένη και σπορτίφ έκδοση ST Line.

Αναφορικά με τον κινητήρα, να υπενθυμίσουμε ότι ο 1.5 EcoBlue αποδίδει 120 ίππους και πολύ ροπή 285 Nm, το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 10,3 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 185 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 4,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 118 γρ./χλμ.

Σχετικά με την αγγελία, συνοδεύεται με μόνο δύο φωτογραφίες. Θα πείτε ότι είναι καινούργιο και δεν χρειάζεται παραπάνω. Όμως το λάθος εντοπίζεται στο σημείο όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. Όπως φαίνεται είναι πάνω σε ΛΕΑ, ενώ λίγα μέτρα πιο πίσω υπάρχει σταθερή κάμερα ελέγχου ταχύτητας. Τώρα για το αν λειτουργεί ή όχι δεν το γνωρίζουμε.

Get it on Google Play Download on the App Store