Τι σχέση έχει το VW Tiguan με τα πρόβατα; (+video)

Το VW Tiguan έχει μεγάλη απήχηση σε όλες τις αγορές και σε πολύ ευρεία μερίδα του αγοραστικού κοινού. Λάτρεις, όμως, δεν διατηρεί μόνο σε ανθρώπινη βάση, αλλά και σε τετράποδη. Και δεν μιλάμε για τυχόν κατοικίδια που μπαίνουν στο γερμανικό SUV. Εδώ έχουμε ωραιότατα πρόβατα, κατευθείαν από τη στάνη!

Ένας συμπαθέστατος αμνός αποφασίζει να αποσπαστεί από την ομήγυρη και να ακολουθήσει τα όνειρά του, ώστε να γίνει οικόσιτο και μέλος της οικογένειας. Μια ιδέα που γιγαντώνεται μέσα του, όταν βλέπει το νέο Tiguan. Η φρεσκαρισμένη εκδοχή του best seller της VW αποτελεί την πηγή έμπνευσης για να απελευθερωθεί από τα πάσης φύσης όρια το πρόβατο, ως μέρος του διαφημιστικού σποτ «Break Free». H VW Αμερικής βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να προωθήσει το μοντέλο και τον fun to own χαρακτήρα του, διαφημίζοντας παράλληλα τους χώρους και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες του μικρομεσαίου crossover.

Σίγουρα, ένα video που δείχνει ένα πρόβατο να θέλει -και τελικά να καταφέρνει- να μοιάσει σε σκύλο δεν έχει ιδιαίτερη λογική όταν θες να προμοτάρεις τους χώρους και τη φιλοσοφία ενός SUV. Η ουσία κρύβεται στο μήνυμα «Break Free». Από τη στιγμή που το Tiguan καταφέρνει να «ξεβαλτώσει» ένα πρόβατο, υπάρχει πιο ιδανικό αυτοκίνητο για να κάνει το ίδιο ένας άνθρωπος ή μια οικογένεια; Σύμφωνα με τη VW, απολύτως αναμενόμενα, όχι.

Get it on Google Play Download on the App Store