Τιμωρήθηκε άσχημα για παράνομο παρκάρισμα

Οι περισσότεροι οδηγοί στα αστικά κέντρα συνήθως ψάχνουν πολύ ώρα μέχρι να βρουν μια θέση στάθμευσης και κάποιες φορές μετά από πολλούς… γύρους αναγκάζονται να παρκάρουν παράνομα παίρνοντας πολλά ρίσκα. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που βαριούνται να κάνουν μερικά βήματα παραπάνω και θέλουν οπωσδήποτε να παρκάρουν ακριβώς μπροστά από εκεί που θέλουν να πάνε. Εκτός από το ότι ενδέχεται να μη βρουν το αυτοκίνητο στη θέση του γιατί θα το έχει σηκώσει ο γερανός της τροχαίας, ή να έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες, υπάρχει και η περίπτωση να έχουν πάρει το νόμο στα χέρια τους εξαγριωμένοι πολίτες.

Δείτε ακόμη: Σωστή προθέρμανση και σβήσιμο του κινητήρα

Όπως δηλαδή και συνέβηκε στην πόλη Βόλγκογκραντ της Ρωσίας, όπου δεν παρενέβη η αστυνομία για ένα παράνομα παρκαρισμένο Skoda Kodiaq, αλλά κάποιος ή κάποιοι ενοχλημένοι κάτοικοι. Ο οδηγός του εν λόγω SUV έκλεισε ένα πεζοδρόμιο και τιμωρήθηκε με πολύ άσχημο τρόπο. Κάποιος γέμισε με αφρό πολυουρεθάνης όλα τα ανοίγματα γύρω από τις πόρτες της καμπίνας, του πορτ μπαγκάζ, μέχρι και του καπό, έτσι ώστε αυτός που παράτησε το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο να ανοίξει με μεγάλο κόπο και δυσκολία την πόρτα του οδηγού και κατόπιν όλες τις υπόλοιπες πόρτες.

Φανταστείτε την έκπληξή του όταν θα αντίκρισε αυτό το θέαμα. Τουλάχιστον ελπίζουμε να έβαλε μυαλό και να μην παρκάρει ξανά πάνω σε πεζοδρόμιο ή γενικότερα σε σημείο που να ενοχλεί και να εμποδίζει. Βέβαια δεν ήταν αυτή η καλύτερη λύση, αφού κάλλιστα θα μπορούσε να κληθεί η αστυνομία και πράξει ότι ορίζει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε ακόμη: Πώς παρατείνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Πηγή φωτογραφιών: abw.by

Get it on Google Play Download on the App Store