Το απόλυτο Nissan είναι του Ερυθρού Σταυρού (+video)

Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν το Ultimate Service Τitan, μια κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε περίπτωση αντιμετώπισης καταστροφών.

Δείτε επίσης: «Πιλότος» με Nissan GT-R τρακάρει στο ίσωμα (+video)

Πρόκειται για ένα όχημα το οποίο θα δοθεί, ως δωρεά, στον Ερυθρό Σταυρό της Αμερικής και θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τυχόν πάσχοντες, κατά  τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων ανάγκης.

Το Ultimate Service Τitan δημιουργήθηκε με βάση τις αποκλειστικές ανάγκες του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και θα βοηθήσει τα στελέχη ώστε να κάνουν το έργο τους με τα καλύτερα δυνατά μέσα.

Το Nissan Ultimate Service Titan, διαθέτει μεταξύ άλλων, γραφείο, γεννήτρια ηλιακής ενέργειας και ενσωματωμένο Wi-Fi, κρεβάτι, κιτ πρώτων βοηθειών, ενσωματωμένο ψυγείο, θάλαμο ελεγχόμενης θερμοκρασίας, θέρμανση και φούρνο μικροκυμάτων.

Διαβάστε ακόμη: Η μοναδική Alfa Romeo 155 GTA Stradale σε δημοπρασία

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Nissan συνεργάζεται με τον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως την τελευταία πενταετία, η ιαπωνική μάρκα έχει φέρει στα ταμεία του περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, μέσω δωρεών.

Get it on Google Play Download on the App Store