Το Audi Q4 e-tron concept θα είναι στη Γενεύη

H Audi έδωσε στη δημοσιότητα τρία σκίτσα από το νέο πρωτότυπο μοντέλο της, το οποίο το έχει βαπτίσει Q4 E-Tron Concept και θα μας το παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, ουσιαστικά μας συστήνει το νέο ηλεκτροκίνητο compact SUV της γερμανικής μάρκας, το οποίο αναμένεται να το δούμε εντός του 2020 και θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα ΜΕΒ του ομίλου Volkswagen.

Δείτε ακόμη: Audi e-tron GT με 590 ηλεκτρικά άλογα

Το Q4 E-Tron Concept θα μπει ανάμεσα στα Q3 και Q5, δεν θα έχει συμβατική έκδοση μιας και θα διατίθεται αποκλειστικά ως ηλεκτροκίνητο. Παίρνοντας μια γεύση από τα σκίτσα που δημοσιεύτηκαν, ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου αναμένεται εξαιρετικά φουτουριστικός και δυναμικός, όπου στο εμπρόσθιο μέρος διακρίνεται η μεγάλη μάσκα, αλλά και τα εξαιρετικά αιχμηρά φωτιστικά σώματα. Στο πλάι εντυπωσιάζουν τα μικρά παράθυρα και οι μεγάλοι τροχοί.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ρεκόρ από το ηλεκτρικό VW I.D. R στο Pikes Peak

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά σε ότι αφορά το κινητήριο σύνολο του Audi Q4 E-Tron Concept, με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα είναι όμοιο με αυτό που φοράει το Audi e-tron, αλλά με μικρότερη ισχύ. Βέβαια εξίσου έντονα ακούγεται και το σενάριο το εντυπωσιακό compact SUV να κινείται από το μηχανικό σύνολο του νέου VW I.D. το οποίο θα προσφέρει αυτονομία έως και 550 χιλιόμετρα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν υβριδικές, αλλά εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Get it on Google Play Download on the App Store