Το Audi TT RS τα βάζει στα ίσια με το Nissan GT-R!

Δύο εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό, την τετρακίνηση κονταροχτυπιούνται για το ποιο είναι το γρηγορότερο στην ευθεία. Ο λόγος για το εντυπωσιακό Nissan GT-R και την κορυφαία έκδοση του Audi TT, την RS.

Διαβάστε επίσης: Νέο πανίσχυρο Audi TT RS με απόδοση 400 ίππων! (+video)

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για αυτές τις δύο κατασκευές. Το Nissan GT-R θεωρείται ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα στο 0-100 χλμ./ώρα αφού χάρη στο ισχυρό 3.8 λτ. τούρμπο κινητήρα απόδοσης 570 ίππων με 637 Nm ροπής και το εξελιγμένο launch control πετυχαίνει την τιμή των 3,2 δλ. Βέβαια το βάρος του είναι ιδιαίτερα αυξημένο αφού φτάνει στα 1.752 κιλά.

Το κορυφαίο Audi TT RS από την άλλη είναι κατά 237 κιλά ελαφρύτερο και αντλεί δύναμη από τον πανίσχυρο 5κύλινδρο κινητήρα 2.5 TFSI που αποδίδει 400 ίππους και 480 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με τη μόνιμη τετρακίνηση quattro και το αυτόματο 7τάχυτο S tronic, το TT RS Coupé επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα σταματά ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα ή στα 280 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Κόντρες μεταξύ Honda NSX και Nissan GT-R (+video)

Ποιο από τα δύο μοντέλα πιστεύετε ότι θα νικήσει στο τέλος της ευθείας; Η απάντηση στο άκρως εντυπωσιακό βίντεο:

 

Get it on Google Play Download on the App Store