Το Ford GT έρχεται Ελλάδα. Δες το από κοντά!

Το supercar της Ford, το Ford GT, το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής της αμερικάνικης μάρκας, θα πατήσει για πρώτη φορά τους τροχούς του επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 20 Απριλίου μέχρι την Τρίτη 24 Απριλίου, στο επίπεδο 1 του «The Mall Athens», θα μπορούν όσοι βρεθούν εκεί, να δουν από κοντά το εντυπωσιακό supercar το οποίο μάλιστα θα συνοδεύεται και από την αγωνιστική έκδοσή του που κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας του στο Le Mans.

Δείτε ακόμη: Οι τεχνολογίες αιχμής του νέου Ford Focus

Η Ford συνεχίζει έτσι την παράδοση που την θέλει να παρουσιάζει στον συγκεκριμένο χώρο τα αυτοκίνητά της και μάλιστα όχι μόνο τις απλές εκδόσεις τους, καθώς έχουμε εκεί έχουν πατήσει τους τροχούς τους, μεταξύ άλλων, τα Ford Focus RS και Ford Mustang. Παράλληλα, στο περίπτερο που η Ford έχει δημιουργήσει στο επίπεδο 3, όσοι παρευρεθούν θα μπορούν να δουν από κοντά το νέο Ford Fiesta, το Ford Focus, το Ford Kuga και το Ford Ecosport.

Διαβάστε επίσης: Νέο Ford Escort με πολλές βελτιώσεις

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το Ford GT εξοπλίζεται με έναν 3.5 λτ. twin turbo βενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 660 ίππους και 746 Nm ροπής και του χαρίζει τελική ταχύτητα 348 χλμ./ώρα και 0-100 χλμ./ώρα σε κάτι λιγότερο από 3,0 δλ.

Get it on Google Play Download on the App Store