Το γκαράζ και το σπίτι των ονείρων σου! (+video)

Αν ανήκετε στην τυχερή μερίδα των ανθρώπων που το χρήμα το «φυσάνε» και θέλετε ένα «κεραμίδι» για το κεφάλι σας και για τα supercars που έχετε, σας βρήκαμε το ιδανικό σπίτι!

Βέβαια αυτό το μεγαθήριο που βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν το λέτε απλά σπίτι, μιας και πρόκειται για μια πολυτελής βίλα, με 5 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια και με την συνολική έκτασή της να αγγίζει τα 1.863 τετραγωνικά μέτρα.

Δείτε ακόμα: Οι πλούσιοι ψωνίζουν supercars μέσω Instagram!

Η βίλα που κατασκευάστηκε το 2018 και βρίσκεται στους πρόποδες του Hollywood διαθέτει κι ένα πολυτελές γκαράζ χωρητικότητας έως και 10 αυτοκινήτων. Μάλιστα ο χώρος φωτογραφήθηκε με μερικά διαμάντια στο γκαράζ, του προηγούμενου κατόχου, όπου μεταξύ άλλων είδαμε Ford GT, μια Lamborghini Centenario, μια Mercedes SLS AMG, μια McLaren 720S Spider, και ένα Dodge Challenger SRT Demon. Η πολυτελής βίλα είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με την τελευταία λέξη της αρχιτεκτονικής, με πολυτελή υλικά και ευφάνταστη διακόσμηση. Ξεχωρίζει ο εσωτερικός καταρράκτης, το τεχνολογικά προηγμένο home cinema, σαφέστατα η εξαιρετική θέα αλλά και η τεράστια πισίνα.

Διαβάστε επίσης: Θες να γίνεις ανιχνευτής supercars και να πληρώνεσαι;

Αν τώρα διαθέτετε σχεδόν 43 εκατομμύρια δολάρια που κοστίζει η πολυτελής βίλα, τότε έχετε μπροστά σας μια εξαιρετική ευκαιρία σε έναν ονειρεμένο παράδεισο και με χώρο για να βολέψετε τα υπερ-αυτοκίνητα σας. Τώρα αν έχετε παραπάνω από 10 supercars και δεν χωράνε στο γκαράζ το συγκεκριμένο, εμείς να ξέρετε δώρα δεχόμαστε!

Get it on Google Play Download on the App Store