Το κιβώτιο του Skyline R32 έγινε sex toy!

Τα αυτοκίνητα έχουν δώσει ιδέες σε πολλά προϊόντα της αγοράς, στήνοντας ολόκληρο merchandising γύρω τους. Τασάκια που θυμίζουν δισκόπλακες, κινητήρες που έχουν μετατραπεί σε τραπεζάκια σαλονιού, κρεβάτια μικρογραφίες κλασικών ή σπορ μοντέλων και η λίστα δεν τελειώνει. Σε αυτή θα πρέπει να βάλουμε την πιο «πικάντικη» προσθήκη όλων: ένα sex toy, που πηγάζει μάλιστα από κιβώτιο Skyline R32!

H απίστευτη ιστορία ξεκινά από μια γυναίκα, που δραστηριοποιείται ως  Saber.Driift στο Twitter . Η αγνώστων στοιχείων petrolhead είναι φανατική λάτρης των JDM, έχοντας στην κατοχή της ένα Nissan Leopard του 1996 (πισωκίνητο σεντάν 4,9 μέτρων), ένα Subaru Vivio και πάνω από όλα, ένα Skyline R32! Όχι τετρακίνητο ή GT-R, αλλά και πάλι μιλάμε για R32. Η Saber.Driift μάλιστα το έχει φέρει εμφανισιακά στα προσωπικά της γούστα, που πηγάζουν από το αυτοκίνητο που λάτρευε όταν ήταν μικρή. Το αγωνιστικό R32 της HKS, που έσπερνε πανικό στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Τουρισμού στις αρχές της δεκαετίας του 90.

Η γκαζοφίλ και «ψαγμένη» στα αυτοκίνητα λαίδη προσάρμοσε τα χρώματα σε πιο κοριτσίστικα πρότυπα, αλλάζοντας τη βάση από μαύρο σε άσπρο και βάζοντας ροζ πινελιές σε αυτοκόλλητα-ζάντες. Τις ακόμα πιο ροζ πινελιές ωστόσο, τις έβαλε όταν χρειάστηκε να κάνει ανακατασκευή στο κιβώτιο. Κάτι που δεν μπορούσε να γίνει, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών στις Η.Π.Α., οπότε αναγκάστηκε να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο. Όταν, λοιπόν, πήγε η μετάδοση και την είδε, μια πολύ ερωτική ιδέα της πέρασε από το μυαλό.

Η Saber.Driift δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό προϊόντων με βάση τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της περιλαμβάνει τα πάντα, μεταξύ των οποίων και sex toys! Όταν αντίκρισε την κάσα του κιβωτίου, της ήρθε κατευθείαν η ιδέα για έναν δονητή που θα του έμοιαζε! Ιδέα που σχεδίασε και παρουσίασε στη Velvet Alley, εταιρία που ειδικεύεται στην κατασκευή sex toys. Ο ιδιοκτήτης, Tyler Olsen, δηλώνει πως η μεταφορά του σχήματος και όλων των λεπτομερειών στο υλικό του δονητή, παρότι προϊόν τρισδιάστατης εκτύπωσης και κατόπιν μεσολάβησης υπολογιστικού προγράμματος, ήταν αρκετά δύσκολη. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως είναι εξαιρετικής πιστότητας, με πολλές χρωματικές επιλογές και λιπαντικό gel σε κουτάκι που θυμίζει αναψυκτικό.

To συνολικό μήκος φτάνει σχεδόν τα 22 εκατοστά (21,84 για την ακρίβεια), αλλά αυτό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιορίζεται στα 19,05 εκ. Το πάχος από τη μεριά του ποικίλει μεταξύ 12,7 (στο λεπτότερο σημείο) και 21,6 εκατοστών (στο παχύτερο). Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η καταγωγή Godzilla επιφέρει την ανάλογη επιβάρυνση στην τιμή, η οποία φτάνει τα 61,47 ευρώ χωρίς έξοδα αποστολής. Για όσες ενδιαφέρονται, μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store