Το Mazda RX-7 του F&F επιστρέφει ως Toyota Supra! (+video)

Πριν λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα το trailer της 9ης συνέχειας του «Fast and Furious». Σε αυτό είδαμε ό,τι βλέπουμε σε κάθε ταινία του πασίγνωστου κινηματογραφικού franchise, από το 4ο (Fast and Furious) και μετά: πανδαιμόνιο εκρήξεων, σκηνές δράσης που στέλνουν την κοινή λογική στο ψυχιατρείο, αδρεναλίνη που χρειάζεται φράγμα για να περιοριστεί και ένα saga που δεν θυμίζει σε τίποτα την αγνότητα των τριών πρώτων. Από το τελευταίο αυθεντικό -κατά πολλούς- φιλμ, έχουμε ίσως τις πιο ενδιαφέρουσες επιστροφές.

Δείτε ακόμα: Έρχεται κορυφαία Toyota Supra GRMN με 400 ίππους

Μπορεί στο Fast 9 να μαθαίνουμε πως ο Dom Toretto (Vin Diesel) έχει ένα μικρότερο αδερφό (John Cena) που θέλει να είναι καλύτερός του σε όλα, όμως στο τέλος του trailer βλέπουμε τον Han να επιστρέφει από τους νεκρούς! Για όσους δεν θυμούνται, ο Γιαπωνέζος drifter φερόταν πως σκοτώθηκε σε δυστύχημα στο Tokyo Drift. Ένα δυστύχημα που στο Furious 7 αποδείχτηκε πως προήλθε από εσκεμμένη ενέργεια του Dekhard Shaw (Jason Statham), ο οποίος ήθελε να εκδικηθεί για τα δεινά που είχε προκαλέσει η ομάδα του Toretto στον αδερφό του (μέσα σε όλα, το τρίτο F&F μας προέκυψε prequel των 4,5 και 6). Για να μην μπερδεύεστε, μιλάμε για τον συγκεκριμένο κύριο και το αυτοκίνητό του

Το μεταλλαγμένο Mazda RX-7 της Veilside προκάλεσε αίσθηση και δημιούργησε ολόκληρο κίνημα fans, που το κατατάσσουν σχεδόν στην ίδια κατηγορία με τα Toyota Supra, Dodge Charger, Nissan Skyline GT-R34 και Mitsubishi Eclipse από τα πρώτα δύο. Μετά κάπου χάθηκε η μπάλα και τα αυτοκίνητα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, δίνοντας τη θέση τους σε κατασκοπείες, σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας και λοιπά. Μετά από 6 ταινίες, τόσο ο Han όσο και το RX-7 επιστρέφουν – το τελευταίο, βέβαια, σε παραλλαγή…Supra!

Διαβάστε επίσης: Ελληνικό Mazda RX-7 με κινητήρα Skyline!

Για λίγα καρέ, βλέπουμε τον Ασιάτη κολλητό του Toretto να βάζει το 8άρι αυτόματο στο D, να πατάει το γκάζι και να μπαίνει με το πλάι, αποκαλύπτοντας τα χρώματα του Mazda σε εκτέλεση Toyota. Από όσο προλαβαίνουμε να δούμε, η Supra MK5 δεν διαθέτει body kit και παραπέμπει στο RX-7 μόνο χρωματικά – και φυσικά, λόγω έφεσης στις πλαγιολισθήσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store