Ο κλιματισμός του Skoda Scala καταπολεμά τις αλλεργίες!

Η Skoda εξόπλισε το νέο μικρομεσαίο της χάτσμπακ μοντέλο Scala με μια πρωτοποριακή τεχνολογία για το σύστημα κλιματισμού, η οποία έχει σκοπό να καταπολεμά τις αλλεργίες, αλλά και την καταρροή που προκαλεί η χρήση του κλιματιστικού.

Για το λόγο αυτό το νέο Skoda Scala, εξοπλίζεται με μια νέα τεχνολογία που συνδυάζει τον έλεγχο του διζωνικού κλιματισμού με ένα ειδικό φίλτρο καμπίνας και έναν αισθητήρα ποιότητας αέρα.

Δείτε ακόμα: Skoda Scala από 14.900 ευρώ με δόση από 149 ευρώ

Συνδυαστικά αυτά φιλτράρουν τη γύρη που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, κάτι που βοηθάει στο να μειωθεί ο βήχας, το φτέρνισμα και η φαγούρα, όλα συμπτώματα αλλεργίας κι έτσι δεν αναγκάζονται οι αλλεργικοί επιβάτες να πάρουν κάποιο αντιισταμινικό φάρμακο, που προκαλεί υπνηλία. Σύμφωνα με τη Skoda, ο οδηγός κι οι επιβάτες του Scala, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κρατήσουν τα παράθυρα του αυτοκινήτου κλειστά, να ενεργοποιήσουν τον κλιματισμό και να βάλουν σε λειτουργία την ανακύκλωση αέρα. Ο αισθητήρας για την ποιότητα του αέρα, έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει την είσοδο, αν αντιληφθεί ότι ο αέρας που εισέρχεται, έχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία.

Διαβάστε επίσης: Κορυφαία ασφάλεια των επιβατών το Skoda Scala

Ο κλιματισμός του Scala ενσωματώνει αρκετούς αισθητήρες που μετρούν συνεχώς την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία, αλλά και τα ποσοστά υγρασίας, ενώ η ροή του αέρα στην καμπίνα από τους αεραγωγούς, στο ταμπλό αλλά και στην πίσω κονσόλα, έχει μελετηθεί ενδελεχώς, με σκοπό τον καλύτερο καταμερισμό του.

Get it on Google Play Download on the App Store