Το εσωτερικό του νέου Skoda Scala έρχεται με πρωτιά!

Πριν από μερικές εβδομάδες η Skoda παρουσίασε μέσα από σκίτσα και μερικές όχι και τόσο… αποκαλυπτικές εικόνες, το νέο της μοντέλο ονόματι Scala. Αυτό θα κάνει την εμφάνισή του σύντομα και συγκεκριμένα στις 6 Δεκεμβρίου στο Τελ Αβίβ και θα εκπροσωπήσει την τσέχικη μάρκα στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων.

Δείτε ακόμη: Νέα και «χωμάτινη» Skoda Fabia Combi Scoutline

Αυτή τη φορά η Skoda επαναφέρει στο προσκήνιο το Scala, καθώς έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Από αυτό μπορούμε να πούμε πως ενθουσιαστήκαμε, καθώς έχει σύγχρονη σχεδίαση και είναι hi-tech χάρη στην έγχρωμη οθόνη στο ταμπλό (9,2 ιντσών) αλλά και στον ψηφιακό πίνακα οργάνων (10,25 ιντσών). Οι γραμμές του είναι λιτές και σε καμία περίπτωση φλύαρες, ενώ ξεχωρίζουμε επίσης το τριάκτινο τιμόνι και την LCD οθόνη για το σύστημα κλιματισμού.

Μάλιστα θα υπάρχει η δυνατότητα εξοπλισμού του με ατμοσφαιρικό φωτισμό, ενώ σύμφωνα με την Skoda τα υλικά θα είναι ποιοτικά, η εργονομία προσεγμένη και η πρακτικότητα κορυφαία. Η τσέχικη μάρκα μάλιστα αποκάλυψε και τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ, η οποία είναι στα 467 λίτρα (η μεγαλύτερη στην κατηγορία) και με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων φτάνει στα 1.410 λίτρα.

Διαβάστε επίσης: Νέα Skoda Fabia με τιμή από 10.980 ευρώ

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νέο Skoda Scala.

Get it on Google Play Download on the App Store