Το νέο Suzuki Jimny χωρίς καμουφλάζ

Το αγέρωχο Suzuki Jimny μετά από 20 χρόνια καριέρας ήρθε η ώρα να αποκτήσει… απόγονο (την τέταρτη γενιά του δηλαδή) και πλέον έχουμε την πρώτη του εικόνα. Σε αυτή δεν φαίνεται και πολύ καλά το μοντέλο, καθώς βλέπουμε από μακρινή λήψη πολλά Suzuki Jimny συγκεντρωμένα, παρόλα αυτά το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιο καμουφλάρισμα και έτσι έχουμε μία εικόνα για τις γραμμές του. Γραμμές οι οποίες πάντως δικαιώνουν τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και μπορείτε να δείτε στις υπόλοιπες φωτογραφίες, πιο πάνω (οι οποίες είναι ψηφιακά επεξεργασμένες).

Δείτε ακόμη: Τα ασφαλέστερα νέα μικρά και μικρομεσαία SUV

Το επίσημο λανσάρισμα του νέου Suzuki Jimny το περιμένουμε μέσα στο έτος, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πως θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο τον ερχόμενο Οκτώβριο (ίσως όμως αποκαλυφτεί πιο νωρίς μέσω internet, καθώς όπως φαίνεται είναι έτοιμο). Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε από τον ιαπωνικό τύπο, το σασί του νέου Suzuki Jimny θα παραμείνει σκαλωτό, καθώς αυτό βελτιστοποιεί τις εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου, ενώ θα εξακολουθήσει να διαθέτει δυνατότητα επιλογής υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων. Χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό στην κατηγορία του και σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Suzuki αποτελούν λόγο για να το επιλέξει κάποιος.

Διαβάστε επίσης: Το Suzuki Jimny θα γίνει ένας… Survivor!

Όσον αφορά στο εσωτερικό του, αυτό θα μοιάζει αρκετά με του νέου Ignis, με στοιχεία από το Swift. Σκληρά, ανθεκτικά πλαστικά θα απαρτίζουν την καμπίνα, ενώ θα υπάρχει οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό. Για τα μοτέρ του ακόμη το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, παρόλα αυτά ο τούρμπο 1.0 λτ. BoosterJet μοιάζει λογική επιλογή, παρέα με τον ατμοσφαιρικό 1.2 λτ. αμφότεροι βενζίνης.

Get it on Google Play Download on the App Store