Τo Nissan Navara «βασανίζεται» στη Σαχάρα (+video)

112

Τα παντός εδάφους pickup και SUV της Nissan, τα μοντέλα Navara, Patrol, Titan και Terra περνούν από διάφορα… βασανιστήρια αυτές τις μέρες στην αφιλόξενη έρημο της Σαχάρας με τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Διαβάστε ακόμη: Νέο αγωνιστικό Micra για τη Nissan Rally Team Χαλκιάς

Ξεκινώντας από την πόλη Er-Rachidia στο ανατολικό Μαρόκο, στελέχη από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δοκιμάζουν τις κορυφαίες δυνατότητες των φορτηγών και SUV της Nissan, μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οροσειράς του Άτλαντα, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα, σε όλη τη βόρεια Αφρική.

Το 2006 και το 2007, ένας αυτοκινητόδρομος που διασχίζει την Er-Rachidia, μια πόλη περίπου 90.000 ατόμων που βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, αποτελούσε μέρος της διαδρομής του φημισμένου Ράλι Paris – Dakar. Γνωστή και με την ονομασία «η πύλη της ερήμου», αυτή η διαδρομή των 400 χιλιομέτρων ήταν γνωστή για τις  περισσότερες μορφολογικές αλλαγές στο έδαφος του αγώνα, ενώ  ήταν διαβόητη και για τις εξαντλητικές συνθήκες.

Τα Patrol, Navara, Titan και Terra αποτελούν μέρος της ολοένα και πιο δημοφιλούς γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, η οποία αναμένεται να φθάσει φέτος σχεδόν το 1 εκατομμύριο σε πωλήσεις, παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμη: To Nissan Navara που σώζει ζωές! (+video)

Απολαύστε στιγμιότυπα από τις περιπετειώδεις διαδρομές του Nissan Navara στην έρημο της Σαχάρας, στο παρακάτω βίντεο: