Το πιο γρήγορο θωρακισμένο στον κόσμο είναι Audi!

Το εικονιζόμενο Audi RS7, μπορεί να σας μεταφέρει παντού με ασφάλεια αλλά και εξαιρετικά σβέλτα, χάρη στα 771 άλογα που αποδίδει!

Το συγκεκριμένο Audi έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την AddArmor και την APR, με την θωράκιση του να είναι από polycarbon, υλικό το οποίο είναι κατά 10 φορές ανθεκτικότερο και παράλληλα 60% πιο ελαφρύ από το χάλυβα.

Δείτε ακόμα: Νέο Audi S8 με 570 ίππους και «προγνωστική» ανάρτηση

Πέρα από τη θωράκιση του αμαξώματος με το συγκεκριμένο υλικό, σειρά είχαν τα παράθυρα, τα οποία είναι προϊόν μίξης polycarbon και βαλλιστικού γυαλιού. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω προσφέρει βαλλιστική προστασία επιπέδου Β4, χωρίς να προσθέτει τόνους επιπλέον στο αμάξωμα, μιας και το βάρος της θωράκισης δεν ξεπερνάει τα 200 κιλά. Αύξηση βάρους που δεν αποτελεί πρόβλημα για τον βελτιωμένο κινητήρα του RS7, ο οποίος «γαργαλήθηκε» στα σημεία από την APR κι έτσι ο θηριώδης 4λιτρος κινητήρας προσφέρει 771 ίππους και 1.085 Nm ροπής. Με αυτά τα νούμερα λοιπόν το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 2,9 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα σταματάει στα 325 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: To Audi RS5-R Sportback της ABT είναι δυναμίτης!

Πέρα όμως από τις μηχανολογικές βελτιώσεις, έχουν προστεθεί και μερικά ακόμα έξτρα, τα οποία προστατεύουν ακόμα περισσότερο τους σημαντικούς επιβάτες. Έτσι υπάρχει ηχητικό κανόνι, σπρέι πιπεριού, σύστημα καπνού, run-flat ελαστικά και χειρολαβές που προκαλούν ηλεκτροπληξία. Επιπρόσθετα έχει τοποθετηθεί σύστημα ανίχνευσης εκρήξεων, σύστημα νυχτερινής όρασης, συσκευή ανίχνευσης αερίων και δεξαμενές αέρα για την παροχή φιλτραρισμένου φρέσκου αέρα στη καμπίνα!

Get it on Google Play Download on the App Store