Tο πρώτο καθαρόαιμο CUPRA θα είναι crossover

Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικούς μήνες, η CUPRA απογαλακτίστηκε από τη SEAT σε μία προσπάθεια της ισπανικής μάρκας να της δώσει διαφορετική υπόσταση και να μπορέσει έτσι και αυτή να έχει τα δικά της μοντέλα. Προς το παρόν βέβαια η CUPRA θα κάνει το λανσάρισμά της με το Ateca, σε λίγο καιρό όμως θα δούμε και το πρώτο αμιγώς δικό της μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Τσιπαρισμένο SEAT Leon Cupra με 370 άλογα

Το καθαρόαιμο CUPRA όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μας έρχεται από το εξωτερικό, δεν θα είναι κάποιο σπορ κουπέ αυτοκίνητο, αλλά μία ανασχεδιασμένη εκδοχή του Ateca, με κουπέ σχεδιαστικές αναφορές. Και αυτό γιατί όπως εξηγεί ο επικεφαλής σχεδιασμού της ισπανικής μάρκας Alejandro Mesonero-Romanos «θέλουμε να το πάμε βήμα βήμα με την εξέλιξη της πορείας της μάρκας. Έτσι, πρώτα παρουσιάσαμε το Ateca και μετά θα έχουμε ένα δικό μας μοντέλο βασισμένο σε αυτό».

Διαβάστε επίσης: Στα σκαριά CUPRA Ibiza και CUPRA Arona

Το… 100% CUPRA μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του το 2020 και όπως λέει ο αρχισχεδιαστής της μάρκας, θα έχει το δικό του DNA και τη δική του οδική φιλοσοφία, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα συγγενεύει με τη SEAT.

Get it on Google Play Download on the App Store