Το video της Hyundai που θα σε συγκινήσει (+video)

Η Hyundai Ινδίας γιορτάζει 20 ένδοξα χρόνια της, γεμάτα επιτυχίες και ετοίμασε ένα video αρκετά συγκινητικό, στο οποία μας θυμίζει πως τα αυτοκίνητα δεν είναι απλώς αντικείμενα ή προϊόντα αλλά πολλά περισσότερα.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Hyundai KONA στην Ελλάδα (+τιμές)

Όπως θα δούμε και στο video πιο κάτω, ο γιος έχει πάρει ένα καινούργιο Hyundai και θέλει να το βάλει στο γκαράζ, στο οποίο υπάρχει το παλιό Hyundai του πατέρα του. Ο πατέρας του λέει πως μπορεί απλώς να βγάλει το παλιό αυτοκίνητο έξω και ο γιος επιμένει να το πουλήσουν. Μάλιστα λίγο μετά του αποκαλύπτει πως έχει βάλει ήδη αγγελία για να το πουλήσει και περιμένει αγοραστή.

Η συγκίνηση είναι ακόμη πιο έντονη, καθώς όταν ο υποψήφιος αγοραστής ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού για να δει τα χαρτιά, τότε βρίσκει και ένα παιχνίδι το οποίο ξεδιπλώνει το κουβάρι των αναμνήσεων του γιου με το αυτοκίνητο. Όταν τελικά ο γιος επιστρέφει στο σπίτι, ο πατέρας τον ρωτάει τι έγινε τελικά και πόσα λεφτά θα δώσει ο νέος ιδιοκτήτης για να το πάρει.

Διαβάστε επίσης: Τιμές και εκδόσεις του Hyundai KONA στην Ελλάδα

Τότε ο γιος του απαντά πως οι αναμνήσεις από αυτό το αυτοκίνητο είναι ανεκτίμητες και ο δεσμός με αυτό δεν μπορεί να σπάσει. Πραγματικά η διαφήμιση αυτή μιλά στις καρδιές όλων εμάς που έχουμε πουλήσει ή θέλουμε να πουλήσουμε ένα αυτοκίνητο με το οποίο έχουμε περάσει πολλά. Ενδεικτικό είναι πως το video έχει κάνει 23.500.000 προβολές σε μία εβδομάδα περίπου.

Get it on Google Play Download on the App Store