Το Volvo XC40 έκανε ρεκόρ στον Παρνασσό

Για πρώτη φορά ένα αυτοκίνητο καταφέρνει να φτάσει τόσο ψηλά στην Ελλάδα στα 1.750 μέτρα και συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού (σύμφωνα με τη Volvo). Το δημοφιλές μικρομεσαίο SUV της Volvo, το XC40 θα βρίσκεται μέχρι την Κυριακή, 6 Ιανουαρίου, έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στα Κελάρια, σε υψόμετρο 1.750 μέτρων.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Volvo XC60 D5 AWD 235 hp

Τοποθετημένο σε περίοπτη θέση, το Volvo XC40 ταιριάζει αρμονικά με το αλπικό τοπίο, καθώς το σύγχρονο, πρωτότυπο design του αποτυπώνει τη διάθεση για εξερεύνηση και ψυχαγωγία σε ένα περιβάλλον που αποτελεί το στοιχείο του. «Εκεί που οι άλλοι δοκιμάζουν είναι το σπίτι μας»: το κεντρικό μήνυμα της παρουσίας του XC40 συμπυκνώνει το χαρακτήρα του premium SUV της Volvo.

Στο DNA του, το XC40 ενσωματώνει την παραδοσιακή αξιοπιστία της Volvo, αλλά και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και όλη την τεχνογνωσία της σουηδικής εταιρείας στα συστήματα τετρακίνησης. Στις AWD εκδόσεις του, με κινητήρες diesel D3 και D4 και με τον βενζινοκινητήρα T5, το XC40 συνδυάζει την ευελιξία του αστικού SUV με εξαιρετικές ικανότητες κίνησης σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Volvo XC40 D4 AWD

Get it on Google Play Download on the App Store