Ανανέωση με αύρα GR για το Toyota Corolla

Mετά την παρουσίαση του Toyota GR Corolla, σειρά φαίνεται πως παίρνει η «γήινη» εκδοχή του ιαπωνικού μικρομεσαίου, η οποία όντας στο μέσον της καριέρας της (παρουσιάστηκε το 2019), αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα φρεσκαρισμένη, δανειζόμενη μάλιστα στοιχεία από την αγωνιστική «αδελφή».

Φυσικά, δεν περιμένουμε το φουσκωμένο καπό, ούτε τα «πρησμένα» φτερά, μήτε τις τρεις απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος. Υπάρχουν, ωστόσο, χαρακτηριστικά φορτωμένα στη GR που τα κανονικά Corolla δεν διαθέτουν επί του παρόντος, όπως ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ψυχαγωγίας, ένα πανέμορφο τιμόνι που ξυπνά τις αισθήσεις και μια νέα έκδοση του Toyota Safety Sense (TSS), τη γνωστή σουίτα ασφαλείας της εταιρείας. Άλλωστε όσοι γνωρίζουν, υποστηρίζουν ότι η φίρμα από το Αΐτσι δεν θα έμπαινε  στον κόπο να παρουσιάσει μια Corolla τόσο υψηλής απόδοσης αν δεν σκεφτόταν να μεταβιβάσει κάποια καλούδια στην υπόλοιπη οικογένεια του μοντέλου, όπερ εστί τετράθυρο, πεντάθυρο και Touring Sports.

Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Η Toyota δεν μας λέει ακόμα. Ωστόσο, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται να επιβεβαίωσε ότι το Toyota Safety Sense 3.0 του GR θα αντικαταστήσει το TSS 2.0 του τρέχοντος Corolla και ότι η οθόνη αφής των 8 ιντσών θα τοποθετηθεί και στην ανανεωμένη σειρά. Δεδομένου, όπως είπαμε, ότι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της εταιρείας κυκλοφορεί από το 2019, δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν τους επόμενους μήνες ή στις αρχές του 2023 εμφανιστεί «φρέσκο» και πιο εκσυγχρονισμένο.

Get it on Google Play Download on the App Store