Τράκαρε με αγριογούρουνο ο Δήμαρχος Σπάρτης

Ατύχημα με το αυτοκίνητο μπορεί να συμβεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, με τα περισσότερα να οφείλονται σε λάθος του οδηγού, είτε λόγω απροσεξίας, ή γιατί ασχολείται με το κινητό του τηλέφωνο. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες πολύ άτυχες στιγμές, όπου δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το αναπόφευκτο, όπως να πεταχτεί ξαφνικά από το πουθενά και μέσα στο σκοτάδι ένα μεγάλο ζώο στο δρόμο.

Με ένα τέτοιο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπος ο Δήμαρχος Σπάρτης, κος Πέτρος Δούκας, ο οποίος συγκρούστηκε με ένα τεράστιο αγριογούρουνο, στην παλαιά Ε.Ο. Τρίπολης -Σπάρτης. Ευτυχώς ο άνθρωπος γλίτωσε τα χειρότερα, αφού φορούσε ζώνη ασφαλείας, ενώ τον προστάτεψαν και τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου του (γράφει για Citroen, όμως όπως διακρίνεται είναι DS 5). Το αυτοκίνητο σμπαραλιάστηκε, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Ο κος Πέτρος Δούκας ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στο Facebook:

«Χθες κατά τις 9 το βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης πριν τον Κλαδά, συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο!

Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι, και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν!»

Get it on Google Play Download on the App Store