Τράκαρε με θεριζοαλωνιστική μηχανή και βγήκε σώος!

Τυχερός αλλά και άτυχος ήταν ο κάτοχος του εικονιζόμενου Isuzu D-Max, μετά από σύγκρουση που είχε με μια θεριζοαλωνιστική μηχανή. Ο υπεύθυνος ενός αγροκτήματος στην περιοχή Yorkshire του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακάλυψε πόσο «σκληρό» ήταν το D-Max που οδηγούσε, όταν αυτό ενεπλάκη σε σύγκρουση με το μεγάλο και με πολλές αιχμηρές μεταλλικές επιφάνειες γεωργικό μηχάνημα.

Δείτε ακόμη: «Άστρωτη» Mercedes 190 πωλείται 27.397 ευρώ!

Ο Terry Metson, χρησιμοποιούσε το pickup για να δουλεύει στις φάρμες του Fridlington και προφανώς ήξερε πολύ καλά τη διαδρομή. Για το πώς έγινε το ατύχημα στο χωριό του Hovingham δεν υπάρχει καμία αναφορά, ωστόσο το καλό της υπόθεσης, είναι παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός του D-Max βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς καμία γρατσουνιά. Δεν αποκλείεται να το είδε ξαφνικά μπροστά του και να χτύπησε στην άκρη του, στην προσπάθειά του να το αποφύγει.

Η ατυχία, είναι ότι το Isuzu D-Max έπαθε πολλές ζημιές με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε οριστική διαγραφή. Προφανώς το κόστος επισκευής θα ήταν μεγάλο και δεν συνέφερε να επισκευαστεί. Τώρα, ο Terry θα περιμένει το συντομότερο δυνατό για να αποκτήσει ένα άλλο Isuzu D-Max Blade.

Δείτε ακόμη: Πόσο κάνει το νέο Hyundai Sonata;

Σίγουρα η οδήγηση σε αγροτικούς δρόμους θέλει πολύ προσοχή, αφού δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που συμβαίνουν με τρακτέρ ή με γεωργικά μηχανήματα.

Get it on Google Play Download on the App Store