Τρελός έγδαρε με βίδα 1.700 αυτοκίνητα!

Δυστυχώς, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν βρει στο αυτοκίνητο τους γδαρμένο από άκρη σε άκρη. Κάποιοι ανεγκέφαλοι ευχαριστιούνται όταν με ένα αιχμηρό αντικείμενο προκαλούν ζημιές σε ξένες περιουσίες.

Δείτε ακόμη: Ποιος είναι ο ισχυρότερος 3κύλινδρος κινητήρας;

Ο συγκεκριμένος όμως που συνελήφθη δεν έχει όμοιό του, αφού γρατσούνισε πάνω από 1.700 αυτοκίνητα! Σύμφωνα με την Deutsche Welle, στο δικαστήριο της Βαυαρίας εμφανίστηκε ένας 26 ετών άνδρας κατηγορούμενος για πρόκληση γρατσουνιών σε πάνω από 600 αυτοκίνητα.

Οι εισαγγελείς αρχικά τον κατηγόρησαν για φθορές 1.700 οχημάτων – προκαλώντας ζημιές ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως το δικαστήριο το αρνήθηκε λόγω ελλιπών αποδεικτικών στοιχείων.

Δείτε ακόμη: Άψογο Honda CRX «έφυγε» για 30.000 ευρώ

Η σύλληψή του έγινε τον Απρίλιο του 2018, όταν μια 24 ετών γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία ότι άκουσε ήχο από γδάρσιμο αυτοκινήτου. Η μάρτυρας είδε από το παράθυρο ένα άτομο να πηγαίνει από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο και να κάνει ζημιές. Η αστυνομία έφτασε άμεσα και συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος κρατούσε μια βίδα στο χέρι του. Η δίκη θα γίνει σε λίγες μέρες και η «καμπάνα» θα είναι σίγουρα βαριά.

Get it on Google Play Download on the App Store