Τρένο με αυτοκίνητα τράκαρε σε γέφυρα (+video)

Ατυχήματα με αυτοκίνητα δεν συμβαίνουν μόνο στο δρόμο, αλλά και όταν αυτά είναι φορτωμένα σε νταλίκες, τρένα και πλοία. Συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις οι ζημιές κοστίζουν πολλά εκατομμύρια ευρώ ή δολάρια, αφού ολοκαίνουργια αυτοκίνητα που έχουν βγει από το εργοστάσιο με προορισμό τους αγοραστές τους, μπορούν σε λίγα λεπτά να γίνουν υλικό για ανακύκλωση.

Δείτε ακόμα: Πιο Χάρος οδηγός λεωφορείου δεν υπάρχει! (+video)

Ένα τέτοιο ατυχές συμβάν με τρένο έγινε έξω από την πόλη του Μέμφις των Η.Π.Α., όπου μια αμαξοστοιχία με δεκάδες κλειστά βαγόνια φορτωμένα με αυτοκίνητα «του κουτιού» προσέκρουσε σε χαμηλή γέφυρα. Προφανώς δεν έγινε σωστός υπολογισμός του ύψους της γέφυρας με αυτό των βαγονιών, το πάνω μέρος των οποίων άνοιξε σαν κονσέρβα. Τώρα για το ποιος φταίει, είναι ένα θέμα υπό διερεύνηση.

Μέχρι όμως να ακινητοποιηθεί ο συρμός και να σταματήσει η καταστροφή, είχε γίνει μεγάλο κακό. Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο αναφέρεται ότι η ζημιά φτάνει τα 2 εκατομμύρια δολάρια και όπως μπορούμε να δούμε τα αυτοκίνητα (της Ford) δεν επισκευάζονται, αφού καταστράφηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε ακόμα: Nissan Navara στρίβει ανάποδα σε εθνική! (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=89&v=oOpf-xw9FNU&feature=emb_title

Get it on Google Play Download on the App Store