«Τρομάζει» η προοπτική της επόμενης BMW X7

H BMW έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια ριζικά διαφορετική σχεδιαστική προσέγγιση στο μέλλον, όπως ήδη βλέπουμε στις μάσκες των M3/M4/Σειρά 4, τη νέα 2 Coupe και το iX. Το τελευταίο φαίνεται πως θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την επόμενη X7.

Ο διάδοχος της βαυαρικής SUV ναυαρχίδας βρίσκεται σε περίοδο εξέλιξης, με τα πρωτότυπα ακόμα να φέρουν αρκετό καμουφλάζ. Οι επιρροές από το ρηξικέλευθο ηλεκτρικό crossover της BMW δεν κρύβονται, όμως. Οι συνάδελφοι στο Kolesa.ru αποφάσισαν να δουν μπροστά στο μέλλον, αφαιρώντας ψηφιακά τη μεταμφίεση και παρουσιάζοντας σε ψηφιακή απεικόνιση την ενδεχόμενη, τελική μορφή της νέας X7.

Όπως στη σημερινή, έτσι και στο rendering της διαδόχου το εμπρός μέρος συγκεντρώνει σαν βιομηχανικός μαγνήτης τα βλέμματα. Τα θεόρατα «νεφρά» όχι μόνο παραμένουν, αλλά πλαισιώνονται από τα πολύ λεπτά LED και τον γεμάτο ακμές προφυλακτήρα του iX. Ειδοποιός διαφορά το γεγονός ότι εδώ, δεν εμφανίζονται σε κάθετη διάταξη. Πίσω οι Ρώσοι δεν εμφάνισαν την ίδια φαντασία, περιοριζόμενοι σε έναν ήπιο ανασχεδιασμό των υπαρχόντων φωτιστικών σωμάτων και διαφορετικό σχήμα στις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Πέραν της επόμενης X7, οι Βαυαροί ετοιμάζουν και την κουπέ-SUV εκδοχή της. Το ζυγό αδερφάκι της θα λέγεται X8 και αυτή την περίοδο, τα πρωτότυπα δοκιμών γυρίζουν τον πλανήτη και το Nurburgring. Ανάμεσά τους και η έκδοση M, που θα ονομάζεται X8 M και αναμένεται να αποτελέσει την ισχυρότερη BMW παραγωγής όλων των εποχών! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μάς έρχονται από Γερμανία, ο γνώριμος 4.4 V8 twinturbo θα φέρει πολλές βελτιώσεις σε σχέση με την εκδοχή που συναντάμε στη M5 CS, που θα αυξάνουν την ισχύ κατά περίπου 130 άλογα. Όπου «πολλές βελτιώσεις», βάλτε ηλεκτροκινητήρα και συνολική απόδοση στην περιοχή των 750 ίππων! Ρίξτε μια ματιά πώς θα μπορούσε να είναι, συγκρίνετε με την αντίστοιχη πρόταση της X7 και ετοιμαστείτε.

Get it on Google Play Download on the App Store