Σοκ και δέος το νέο αυτοκίνητο του Ronaldo

Η Bugatti παρουσίασε τον περασμένο Αύγουστο την εξωτική Centodieci για τα 110 χρόνια ιστορίας της μάρκας. Παράλληλα αποτίνει φόρο τιμής στο supercar της δεκαετίας του ’90, την EB110, η οποία παρουσιάστηκε το 1991, γιορτάζοντας τα 110 χρόνια από τη γέννηση του Ettore Bugatti.

Συνολικά μόλις 10 Bugatti Centodieci θα κατασκευαστούν, με τιμή εκκίνησης έκαστη στα 8 εκατομμύρια ευρώ συν τους φόρους. Τιμή που δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Cristiano Ronaldo, για τον οποίο φημολογείται ότι αγόρασε μια.

Δείτε ακόμα: Νέα Bugatti Centodieci 1.600 PS αξίας €8 εκατομμυρίων!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αστέρας της Juventus έχει παραγγείλει το μοναδικό hypercar για να το βάλει δίπλα στις Veyron και Chiron που ήδη έχει στην κατοχή του. Ωστόσο, ουδείς από την Bugatti το επιβεβαίωσε, αρκούμενοι μόνο να πουν πως ο Ronaldo είναι μέρος της οικογένειας Bugatti, μιας και τιμά και με το παραπάνω τη μάρκα. Είναι βλέπετε τακτική της πολυτελούς μάρκας να μην ανακοινώνει ποιοι πελάτες της έχουν παραγγείλει ένα από τα μοντέλα τους. Κάτι που ακολουθείται πιστά και για έναν superstar όπως ο Cristiano Ronaldo. Η αγάπη του για τα υπεραυτοκίνητα είναι γνωστή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα social media του Πορτογάλου διεθνή ποδοσφαιριστή γεμίζουν με εικόνες από τις Bugatti του, αλλά κι από τα άλλα μοντέλα που έχει στην κατοχή του.

Διαβάστε επίσης: Σχεδόν 25 εκατ. ευρώ σε μια φωτογραφία!

Η Bugatti Centodieci κινείται από τον W16 8.0 λτ. κινητήρα με 4 turbo, ισχύος 1.600 ίππων. Η θηριώδης δύναμη περνάει σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου DSG 7 ταχυτήτων. Οι επιδόσεις είναι απλά καταιγιστικές: 0-100 χλμ./ώρα σε 2,4 δλ., 0-200 χλμ./ώρα σε 6,1 δλ., 0-300 χλμ./ώρα σε 13,1 δλ. και τελική ταχύτητα 380 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει η Bugatti Veyron στο δυναμόμετρο;

Get it on Google Play Download on the App Store