Βρήκε στον κήπο της θαμμένο αυτοκίνητο αξίας 50.000 ευρώ

Έγινε και αυτό! Μία κυρία στη νήσο Guernsey στα νησιά της Μάχγης, βρήκε θαμμένο στον κήπο της ένα αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως ήταν μία Daimler της δεκαετίας του 1940 και συγκεκριμένα μία DB18 Consort του 1949 (όπως αυτή που βλέπετε στην πιο πάνω εικόνα).

Δείτε ακόμη: «Καίγοντας» ελαστικά αξίας 40.000 ευρώ! (+video)

Το σπίτι αγοράστηκε προσφάτως από την ιδιοκτήτρια και θέλησε να κάνει κάποιες εργασίες, όταν ξαφνικά βρήκε εμπόδιο στα… συντρίμμια του αυτοκινήτου. Όπως καταλαβαίνετε, μετά από τόσα χρόνια που ήταν θαμμένο το αυτοκίνητο, δεν είχαν μείνει και πολλά από αυτό, καθώς ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Το συγκεκριμένο μοντέλο σήμερα πιάνει περίπου 50.000 ευρώ σε καλή κατάσταση και όπως καταλαβαίνεται έτσι δεν έχει καμία αξία. Παρόλα αυτά η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έχει βάλει αγγελία, όχι για να το πουλήσει αλλά για να βρει τον ιδιοκτήτη του και να πάει να το μαζέψει από τον κήπο της…

Διαβάστε επίσης: Πυροβολεί Mercedes για να δει αν είναι αλεξίσφαιρη (+video)

Το πως βρέθηκε εκεί το αυτοκίνητο δεν το ξέρει κανείς. Τα ευρήματα πάντως δεν αποτέλεσαν ιδιαίτερη έκπληξη στους κατοίκους της περιοχής, καθώς λένε πως συνηθιζόταν παλιότερα να θάβονται αντικείμενα που δεν μπορούσαν να καταστραφούν με άλλο τρόπο από τους ιδιώτες, ειδικά τα αυτοκίνητα, αφού δεν υπήρχαν κέντρα ανακύκλωσης.

Get it on Google Play Download on the App Store