VW Golf GTI τιμωρήθηκε για τη βιασύνη του (+video)

Ο σοφός λαός δεν τα έχει βγάλει από το κεφάλι του τα ρητά. «Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει» ή «σπεύδε βραδέως» ή «πήγαινε αργά για να φτάσεις γρήγορα» , όλες κουβέντες που αποθαρρύνουν κάποιον από το να τρέξει προκειμένου να προλάβει κάτι. Ο οδηγός ενός VW Golf GTI δεν τις έχει ακούσει, οπότε κάπως λογική η κατάληξή του.

Το video μας έρχεται από χώρα της Μέσης Ανατολής και δείχνει ένα πολύ βιαστικό Golf GTI MK6, να κάνει όσα απαγορεύει ο Κ.Ο.Κ. και η οδική δεοντολογία. Αρχικά κολλάει στον προφυλακτήρα του προπορευόμενου αυτοκινήτου και εν συνεχεία αρχίζει να παίζει τα φώτα, αγνοώντας την ύπαρξη αυτοκινήτων στα δεξιά και την αδυναμία αλλαγής λωρίδας. Όταν τελικά καθίσταται δυνατό, το έμπροσθεν όχημα του αδειάζει το χώρο και το GTI ξεχύνεται στο δρόμο. Να αναφέρουμε εδώ πως το αυτοκίνητο που μας προσφέρει τα πλάνα, κινείται με πάνω από 90 χλμ./ώρα. Κάτι που σημαίνει πως το γερμανικό hot hatch ξεπερνάει κατά πολύ τα 100 χλμ./ώρα, όταν τιμωρείται για την έλλειψη τρόπων (και ικανοτήτων) του οδηγού του.

Το ασημί VW μπαίνει πολύ γρήγορα στη δεξιά στροφή, με το πίσω μέρος να εκδηλώνει τη δυσαρέσκειά του γλιστρώντας. Τα χέρια του ανθρώπου στο τιμόνι δεν προλαβαίνουν την υπερστροφή, στέλνοντας το Golf με το πίσω μέρος στις μπαριέρες. Η σύγκρουση με την ουρά γύρισε το αυτοκίνητο, χτυπώντας και μπροστά. Οι ζημιές που υπέστη είναι μεγάλες, καθότι τα τοιχία αποτελούνται από αγνό τσιμέντο. Αξίζει, δε, να αναφερθεί πως το περιστατικό σημειώθηκε σε χώρο που εκτελούνται έργα, για να αντιληφθούμε ακόμα περισσότερο το μέγεθος της βλακείας του οδηγού.

That Karma is Instant from IdiotsInCars

Get it on Google Play Download on the App Store