VW Scirocco με το πρόσωπο του νέου Golf

Το τελευταίο VW Scirocco έκανε θραύση όταν παρουσιάστηκε το 2008 και το αγόρασε πολύ κόσμος, όμως την τελευταία τριετία και πριν την λήξη παραγωγής του το 2018, οι πωλήσεις του είχαν πάρει φθίνουσα πορεία. Διάδοχο μοντέλο δεν υπήρξε, ούτε πρόκειται να παρουσιαστεί, αφού τα μικρομεσαία κουπέ δεν έχουν πλέον ζήτηση, όπως άλλωστε και τα 3θυρα μοντέλα, τα οποία έχουν εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμα: Νέο σπορτίφ μικρό SUV Coupe VW Nivus

Παρόλα αυτά, σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν ένα σύγχρονο Scirocco, γιατί τα κουπέ αμαξώματα γοητεύουν και αρέσουν σε πολλούς. Πως όμως θα μπορούσε να ήταν ένα νέο Scirocco, σύμφωνα με τα νέα σχεδιαστικά πρότυπα της VW και ειδικότερα του 8ης γενιάς Golf; Την απάντηση δίνει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X Tomi, μέσω της ψηφιακής απεικόνισης που βλέπετε.

Δείτε ακόμα: VW T-Roc 1.0 TSI ή 1.6 TDI στα ίδια λεφτά;

Στο εμπρός άκρο του φανταστικού νέου Scirocco, ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε το πρόσωπο του νέου Golf, όπως είναι τα φωτιστικά σώματα, η μάσκα και ο προφυλακτήρας. H… μεταμόσχευση κρίνεται ενδιαφέρουσα, αφού έχει προσαρτηθεί με επιτυχημένο τρόπο στο υπόλοιπο τμήμα του αμαξώματος.

Δείτε ακόμα: Θυμάστε το τρολάρισμα του VW Golf στο Peugeot 307;

Φανταστικές υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και για τους κινητήρες που θα μπορούσε να έχει. Στη βάση της γκάμας θα υπήρχε ο 1.5 λτ. TSI με τους 150 ίππους, ενώ πιο πάνω θα τοποθετούνταν εκδόσεις GTI με 245 ίππους, GTD με 200 ίππους, GTE με 245 ίππους και το κορυφαίο R με πάνω από 300 ίππους. Όλα αυτά όμως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Δείτε ακόμα: Ιδού τα νέα VW Golf GTI, GTD και GTE

Get it on Google Play Download on the App Store