VW T-Cross: Eπίσημα σκίτσα, πληροφορίες και νέο video

Η επίσημη παρουσίαση του νέου VW T-Cross είναι θέμα χρόνου, αλλά μέχρι να το δούμε η γερμανική μάρκα έχει βαλθεί να εξάψει την αγωνία μας όσο δεν πάει. Αυτή τη φορά λοιπόν εγκατέλειψε τις φωτογραφίες teaser αλλά και αυτές με το αυτοκίνητο καμουφλαρισμένο και έδωσε τη θέση τους στα λίγο πιο αποκαλυπτικά σκίτσα που φανερώνουν τις γραμμές του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού.

Δείτε ακόμη: Το λάθος μήνυμα της VW στο βίντεο του T-Cross

Το VW T-Cross θα έρθει να πάρει τη θέση του στην βάση της γκάμας των crossover-SUV αυτοκινήτων της μάρκας, αποτελώντας την πρώτη επιλογή και το εισαγωγικό μοντέλο, ακολουθούμενο από τα T-Roc, Tiguan και Touareg. Δεν θα είναι όμως και η τελευταία λέξη της VW σε αυτή την κατηγορία, καθώς η ίδια έχει ανακοινώσει πως θέλει να έχει περισσότερα μοντέλα, μέχρι το 2020.

Το VW T-Cross θα βασίζεται στο πάτωμα MQB, το ίδιο πάτωμα που αποτελεί βάση και για το Polo. Το μήκος του θα είναι στα 4.107 χλστ. και ο χώρος αποσκευών του θα ξεκινά από τα 385 λίτρα και θα φτάνει στα 1.281 λίτρα.

Διαβάστε επίσης: Νέο κάμπριο SUV Volkswagen T-Cross Breeze concept

Όσον αφορά στα μοτέρ που θα του δίνουν πνοή, δεν περιμένουμε κάποιες εκπλήξεις, καθώς θα έχουμε γνώριμα και από τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, σύνολα. Έτσι, κάτω από το καπό του θα έχουμε τον 1.0 λτ. TSI σε εκδόσεις με 95 ή 115 ίππους και τον 1.5 λτ. TSI με τους 150 ίππους. Από την άλλη θα υπάρχει ένας μόνο πετρελαιοκινητήρας. Αυτός θα είναι ο 1.6 TDI των 95 ίππων. Η κίνηση σε όλες τις εκδόσεις θα μεταδίδεται αποκλειστικά στον εμπρός άξονα. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το νέο video της VW για το T-Cross.

https://www.youtube.com/watch?v=JTAvgTTTMJs

Get it on Google Play Download on the App Store